3 Şubat 2014 Pazartesi

Sigorta bitiş tarihim pazar gününe denk geliyor!

Sigorta poliçesinin son günü, pazara denk gelirse nasıl bir yol izlendiğini merak eden okuyucularımıza bazı bilgiler vermek istedik. Bu konuda internette yararlı kaynak bulmak epey zor olduğu için, trafik sigortası bilgilendirme hizmeti yapma amacıyla açtığımız web sitemizde bu bilgiler de olsa güzel olur diye düşündük.

Bir acente olarak sıkça karşılaştığımız sorunlardan biri de pazar günü biten poliçelerdir. Bu konuda şöyle bir bilgiyi vermek gerekir, pazar günü biten poliçeler, pazartesi yaptırılabilir ve herhangi bir ceza uygulanmaz.

Bunun nedeni, pazar günü açık acente olmadığı için, şirketler de bu bağlamda bir günlük haftasonu gecikmesini es geçiyorlar.

Lakin

pazar günü öğlen saati 12.00′dan sonra başınıza gelen herhangi bir maddi hasarlı kazara sigorta poliçeniz bitmiş olduğu için şirket ödeme yapmayacaktır. Bu bilgiyi de sizlerle paylaşarak görevimizi layıkıyla yerine getirmiş olalım. Bu konularda herhangi bir sorunuz ya da sorununuz olması durumunda bu konu üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

 

 


Sigorta bitiş tarihim pazar gününe denk geliyor!