13 Eylül 2009 Pazar

Vadeli hayat sigortasi

Vadeli hayat sigortası da vadeli hayat sigortası denir. Bu hayat sigortası özgün biçim ve niyeti sadece sigortası ve başka bir şey sağlamaktır. Hayat sigortası Bu tür herhangi bir nakit değeri oluşturmak değildir. Bu diğer hayat sigortası aksine nerede hangi daha sigorta, biçimi tüm yaşam sigortası, evrensel hayat sigortası gibi, ticari ve değişken evrensel hayat sigortası kazançlı fırsatlar verilmiş olmasıdır.

Vadeli hayat sigortası adı olarak önerir sınırlı bir süre için kapsama alanı sağlar. Bu da dönem denilen bu dönemde karar verebilirsiniz. Bir kez bu dönem bitti, bu size isteyip durdurma veya kapsama artan prim ödeyerek politikasına devam etmek istiyorum istiyorsunuz karar kalmıştır. Bir kez sigortacı öldü Bu politika, sigortacı ile yararlanıcıya faydalanmak için tasarlanmıştır. Öylesine eğer sigortacı yararları öldü yararlanıcı üzerine politika iletilir. Yararlar farklı insanlar arasında değişebilir ve ne politikası ele alınmıştır faydaları bağlıdır. Vadeli hayat sigortası kesinlikle hayat sigortası bir alıcı ölümünden sonra onun sevdiklerini yardımcı olan satın alabileceğiniz en ucuz şeklidir.

Vadeli hayat sigortası çalışan herhangi başka bir sigorta poliçesi gibi aynıdır. Karşı iddialarını tatmin ne kadar poliçe satın alma anda kaplıdır. Ama o da bir koşulun aylık prim tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir vardır. Eğer hatta bir aylık prim politikanız lapsed alır özledim. Bu nedenle çok sigorta ödeme takip etmek önemlidir. İkinci şart sizin sözleşme olmalıdır gerekir. Eğer sigorta şirketi ile sözleşme sonra yararları almazsınız süresi dolmuş. Örneğin otomobil sigortası için karşı iddialarını tatmin edecek bir kaza durumunda sigortalı. Aynı şekilde Life Insurance Company ise kişi kapağı altında olduğunu ani bir ölüm durumunda politikası ele bir şey karşı sigorta karşılayacak. Hiçbir şey halinde sigortacı ve sigorta süresi sona erdiğinde, daha sonra sigortacı hiçbir şey elde edeceksiniz oluyor. Bu tamamen risk korunmasıdır. Vadeli hayat sigortasi

Bir şey Kesin olan, bir o hayatınızı gerçekleşir herhangi bir olasılıklar için hazırlanmalıdır. Bu sigorta kelime anlamı budur. Bir sigorta şirketi herhangi bir kapağı sağlayarak risk almak zorunda, daha sonra bir sigorta şirketi bir sigortacı ne aldı ödemek için birçok kez ve pek çok durumda onlar için herhangi bir ödeme böylece gelen kaybeder kurtarmak yok o kim bir şey iddia etmiyorum. Ne olursa olsun toplumun hayat sigortası ile benefitted alır durumda olursa olsun. Tüm sadece hayat rahat yapabilirsiniz sigortalı olmanın bu anlamda olmasından sonra. Hatta internet veya bir sigorta komisyoncusu gelen hayat sigortası hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder