13 Ağustos 2009 Perşembe

Sigorta acentasi satin almak

Sigorta alanı ve karmaşık, çok özel. Az insan bu konuda çok şey biliyorum, ve çoğu da, kafa karıştırıcı, sıkıcı ya da her ikisini de bulabilirsiniz. Sigorta acenteleri sık kullanılan araç satıcı benzer saygı göstermek ve yapılmaktadır kadar çok geç bir sonucu olarak, bizim sigorta ihtiyaçlarını genellikle önemsiz üzerine konur.

Çeşitli ihtiyaçları için uygun sigorta kapsamında olması, finansal güvenlik açısından önemli bir unsur olduğunu ve böylece bu gözden olmamalıdır. , Sağ sigortacı bulmak kimin size türleri kapsamı ve sizin için ne olduğunu, sigorta ve karmaşık dünya gezinmede ölçüde daha az zorlaştırmaktadır belirleyebilirsiniz ile.

Üç Başlayın için Adımlar

Mağazalar civarında. En az üç farklı şirketler veya ofisler en az beş acentaları ile konuşun. Kapsamı ve sigorta ihtiyaçları hakkında onlarla konuşun ve gör ne tür de akılda var. Ödeyeceksiniz Karşılaştır sadece primleri de kapsama sağlanıyor.

İyi bir ajan iyice şeyi açıklayacağım, ve olsunlar, en sigortası olası veya sizin için en uygun ihtiyaçlarınızı sigorta türleri bulmak istiyoruz tarafından arıyor satmaya çalışıyor kendi çıkarları için aradığınız belli olmalıdır . En az dört veya beş ajansları ile ziyaret bu ayrım açık yapacaktır.

Değerlendirin. Kapsama Tanıştığımıza her ajan tarafından önerilen ve farklı türlerde değerlendirin. Hemen dikkate en az iki ajanlar ortadan kaldırılması gerekir. Programı takip diğer maddeler ile toplantılar kadar onları olabilecek yeni sorular sorabilirsiniz.

Varsa Gözönünde olan ajanların onlara karşı herhangi bir şikayet ettim Ayrıca, görmek için Better Business Bureau arama. Eğer öyleyse, ne şikayet edildi? Kötü şöhreti olan bir ajan kesinlikle kaçınılmalıdır.

Kişi her ajan tanışın. Sadece telefon üzerinden potansiyel ajanlar ile konuştum bu nokta ise, herhangi bir takip toplantıları Yüzyüze için ısrar ediyorlar. Ajanların profesyonel görünüyor mu? Ofislerinden mı iyi görünüyor-yönetilen? Eğer değilse, bu dikkate almaya faktörler vardır.

Unutmayın iyi bir ajan sizin için doğru politikaları bulmak için soruları çok sorar. Bir satıcı ve bir sigorta profesyonel arasındaki fark kolayca görünür olmalıdır.

Daha Ödeyebileceğinizden, düşünmek veya sizi korkutmak kimin suçu size daha fazla satın alma halinde çalışır birinden sigorta satın musunuz ne o kendi üstün bilgi içermektedir. Sigorta acentasi satin almak Aslında, daha fazla öğrenme olarak sigorta size pazarda bu demektir hakkında farklı türdeki bir gerçek profesyonel bir satıcı daha bir ajan karşı en iyi savunma olabilir.

Son Seçim yapma

Tereddüd imzalanmasından önce, biraz daha fazla ev ödevi yapmak için önemlidir. İlk olarak, ajan's şirketin mali istikrar inceleyin. Eğer şirket altında, sonra tek bir şey için ödenen miktar won't var olan prim gider.
Sigorta acentasi satin almak

İşte sigorta şirketleri, en çok hangi ünlü mali sağlamlık birkaç yıllık raporlar En İyi Sigorta raporlarıdır.

İkinci olarak, sizin ajan şirketi hakkında iddia ve şikayet bilgi için devletin sigorta departmanı kontrol edin. Bazı şirketler ve ne için ajan dostu iddiaları üzerine ödeme için kötü bir ünü geliştirmek, bu sigorta hatırlanması gereken önemli bir finansal ürün ve sizin ve ajan sonuçta bir kişiliksiz, ticari işlem olarak katılıyor. Sigorta acentasi satin almak

Bu önemlidir, gün sonunda, sigorta mali planlama yararlı bir unsur olmalıdır bir ajan kime geçiyor alabilirsiniz ile olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder