21 Ağustos 2009 Cuma

Trafik sigortasi hesaplama

Aile Sağlık Sigortası 2020 yılına kadar% 94 Yükselen Primler

20 Ağustos 2009
Trafik sigortasi hesaplama

* E-posta Bu maddenin e-posta Madde
* Posta Yorum Yorum
* Yazdır Bu madde Yazdır Bu madde
* Madde Reprints Madde Reprints

Ulusal, işveren için aile sağlık sigortası primleri-sponsorluğunda 119 yüzde 1999 ve 2008 arasında, ve yüksek bir maliyet büyüme mevcut kurslara devam ortalama 23.842 $ aile başına 2020 ile başka bir yüzde 94 artış, yeni bir rapora göre.

Özel vakıf, Federal Fonu tarafından rapor bulur ulusal reformları 1 ile yavaş sağlık maliyet artışları yüzde 1,5 yılda aileler ve işletmelerin ülke için önemli bir tasarruf da verim için.

2020 yılına kadar, yüzde 1 büyüme yıllık oranı yavaşlatma aile kapsama için indirimli prim, and more than $ 2500 getiri de yüzde 1,5 büyüme yavaşlıyor primi tasarruf yansıtılır trendleri ile karşılaştırıldığında fazla 3700 $ verim olur.

"Sağlık harcamaları ile eğer mevcut yolu, orta ve düşük gelirli aileler kalmak çift tahmin kendi kapsama kaybetme ya da uzun vadeli bakacak durgun gelir yüksek risk altındadır" raporu yol-yazar ve Federal Fonu Senior Vice President Cathy Schoen söyledi . "İşverenler ve çalışanlar payı prim maliyeti ama sağlık yararları korumak için kurban olan gelir ve emeklilik tasarruf ayırın. Reformlar bu ailelerin çalışan istikrar, sağlık ve mali doğru uzun bir yol gidebiliriz sağlık maliyetleri büyüme yavaş."

Raporun durumuna göre devlet analizi, beş işveren yıllık artış (2003 2008)-aile kapsamı, geniş bir yelpaze içinde ortalama yüzde 33 için prim temelinde göre Indiana ve Kuzey Carolina 45 yüzde ortalama düşük ve yüksek yüzde 25, Michigan, Texas ve Ohio 'da. En devletler 40 yüzde 30 yüzde artış gördüm.

2008 olarak, ortalama aile primi giderleri, Indiana, Massachusetts, Minnesota, New Hampshire en yüksek fazla 13.500 $ at süper oldu. Idaho, Iowa ve Hawaii, 11000 $ civarında en düşük ortalama aile primi vardı.

Raporda, Fiyat Paying: Nasıl sağlık sigortası primleri misiniz Yeme Orta Sınıf Gelir, Devlet Sağlık Sigortası Prim Trendler ve ulusal reformların Potansiyel Çekim, sigorta primleri çok daha hızlı gelir genelinde daha devletlerin artan edilmiştir bulundu. Sonuç olarak, 2008 toplam prim-işçi ve işveren payları ile-equaled veya 2003 yılında sadece üç ülkelerine kıyasla 18 yüzde 18 eyalette bulunan çalışma çağındaki nüfus için ortalama hanehalkı gelir, aşıldı. Üç durum-Mississippi, Tennessee ve Batı Virginia aile primi olarak yüzde 20 veya orta gelirli ev daha ortalama altında devlet-65 nüfus. Işletmeler ve aileler üzerindeki stres özellikle Güney ve Güney akut bir orta devletler, nereye prim genellikle yüksek olması, henüz ulusal gelir ortalaması daha düşük bulunmaktadır. Ayrıca, çalışanların genellikle daha fazla ödüyoruz çünkü masrafları işveren Hasta maliyet paylaşımı arttı artış, daha az süre faydaları sınırlayacak.

Metodoloji
Trafik sigortasi hesaplama
Veri ve 2003 ve 2008 için aile primleri devlet tarafından tek Tıp Harcama Masası Liste from-Sigorta Bileşen devlet tarafından temsil etmesi için. Devlet orta gelirli olan Nüfus Sayımı, Güncel Nüfus Liste geliyor. Analiz 2020 her devlet için, tüm ülkeler için aynı büyüme oranını uygulayarak 2008 den ortalama prim tahmini. 2010 için tahminleri ortalama büyüme hızı kullanılan ve aile prim ve Kaiser / HRET Liste İşverenin Sponsorluğunda Sağlık Faydaları gelen 2006-08 dönemi boyunca tek. 2020 ile 2011 potansiyel prim tahminleri kişi başına sağlık harcamaları en Merkezleri Hizmetler Medicare'e & Medicaid için planlanan ortalama yıllık artış hızı kullanılmıştır. Analiz, her yıl tüm ülkeler için 2020 ile hedeflenen eğilimleri göre prim potansiyel indirimleri göstermek için aynı enflasyon oranı ve aynı alternatif yavaş oranları geçerlidir.
Trafik sigortasi hesaplama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder