11 Şubat 2013 Pazartesi

Trafik Sigortası Sorgulama

Trafik sigortası yaptırmak isteyen her birey, bir süreliğine trafik sigortası nereden yapılır, nasıl daha ucuza yapılır gibi işlemlerin sorgulamasını yapıyor. Zaman zaman da trafik sigortam aktif mi, ne zaman bitecek sorgulamaları da internet üzerinden yapılabilir.

Trafik sigortası aktif durumda mı, nasıl kontrol edebilirim?

Trafik sigortanızın aktif ya da pasif olma durumunu tramer sistemi üzerinden kontrol edebilirsiniz. Gerekirse sigorta acentelerinden herhangi birine sormanız durumunda sizlere yardımcı olabilirler. Trafik sigortası sorgulama işlemini; tramer sbm üzerinden yapabilirsiniz.

Sorgulama işlemi sırasında plaka no, vergi kimlik no ( varsa ) yoksa TC kimlik no yeterli olmaktadır. Şasi no ya da motor no’da bir başka sorgulama işlemi yapmanıza yardımcı olacaktır.

Bir başka bilgi de rehber fiyat tarifesi.

İnternet üzerinden zorunlu trafik sigortası illere göre rehber ücret tarifesini; TSRSB web sitesi üzerinden bulabilirsiniz. Burada ulaşacağınız bilgiler rehber bilgilerdir. Sigorta ücretiniz bu fiyatlarda çıkacak değildir. Genelde yüksek çıkmaktadır zaten.

Bu bilgiler ışığında trafik sigortası hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsiniz. Fiyat bilgisine ulaşmak için acentelerle iletişime geçmeniz önerilir. Nitekim bu bilgiler hiçbir değişkene bağlı olmayan bilgilerdir. Şirketler, istatistiklere göre belirledikleri değişkenlere göre fiyat vermektedirler. Bu yüzden fiyat sorgulama işlemi için acentelerle iletişime geçmek faydalı olacaktır. Sigortanızın ne zaman biteceği, ortalama bir fiyat için yapmanız gerekenleri bildirerek size yardımcı olduğumuzu düşünüyoruz.

Herhangi bir soru, sorun durumunda iletişim bölümünden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Trafik Sigortası Sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder