28 Temmuz 2009 Salı

Hayat sigorta acentesi

Sigorta politikasının neyin sigortacı kabul eder bir türüdür sigortalı veya bazı durumlarda () ölüme bir ölümcül hastalık ile tutulmuş olması bir miktar para öder. Bu kapsama alanı için, ilke sahibi (üç aylık, yıllık vb) aylık sigorta genellikle taksit yinelenen olarak (genellikle bir sigorta şirketi) prim ödeme gerekir.
Sigortalı Taraflar, Sahipleri ve yararlanıcılar [değiştir]

Bu sigorta diğer türleri, aksine () bu sigortalı için ortak bir hayat sigortası ile Araba Sigorta, Sağlık Sigortası gibi dikkate alınmalıdır, ilke sahibi ve / veya yararlanıcı farklı kişiler olması gereklidir. Bu sigortalı genellikle poliçe sahibi olarak o mutlaka ölmüş olmalı önce kendi sigorta toplamak olabilir (sahibi kendi hayatı üzerinde alınmıştır) teknik politikasının yararlanıcı olamaz sahibi politika örneğin.
Örnekler [değiştir]

* Bob alır dışarı kendi yaşam bir hayat sigorta poliçesi. Tek yararlanıcı eşi olarak o isimleri. Bob kişisel ve politikası primleri öder, o, karısı para politikasında dikte sigorta şirketinden alırsınız ölmek gerekir. Bob gerek sigortalı ve poliçe sahibi, while eşi yararlanıcı olduğunu.

* Samantha onun yaşlı baba ve isimlerini kendisi yararlanan bir hayat sigorta poliçesi dışarı alır. Iken babası hayatta Samantha ardından politikası primleri öder. Babası vefat durumunda, Samantha para politikası dikte alırsınız. Iken babası sigortalı ise Samantha sahibi ve politika yararlanan oldu.

* Rebecca kocası ve yararlanıcı onların sadece çocuk isimleri bir hayat sigorta poliçesi dışarı alır. Ilke sahibi olarak, Rebecca, ancak kocası ve çocuk ölmek gereken sigorta ödeme politikası dikte alırsınız politikası üzerindeki prim öder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder