27 Temmuz 2009 Pazartesi

Sigorta acentesi reüsürans

Fonksiyonlar

Neden bir sigorta şirketi kendi sorumluluk kapsamında olan sigortal ve yatırımcıların yararına riskleri bir portföy yönetmek için yeniden sigortalamak tercih ediyorum birçok nedeni var.
Risk transferi

Bu reasürans uygulama herhangi bir sigorta temel kullanımı çok boyutu başka sağlayacak şirket daha bireysel riskleri kabul etmesi için ve kayıp karşı bir koruma. Reasürans bir sigorta şirketi kendi varlıkları bir poliçe olanak sağlar koruma yüksek limitli teklif sağlar. Örneğin, temel sigorta şirketi sadece 10 milyon dolar herhangi bir politikası sınırları yazabilirsiniz, bu (veya) 10 milyon dolardan fazla sınırlarını miktarını yeniden sigortalamak teslim edebilirsiniz.
Sigorta acentesi, sigorta acenteleri..

Son yıllarda Reasürans çok rafine kullanır uygulamalarının daha reasürans özenle planlanmış bir budama stratejisinin bir parçası olarak kullanılan yer alıyor.
Gelir düzleme

Reasürans bir sigorta şirketi sonuçları daha büyük kayıp emici ve sermaye kapsama sağlamak için gerekli miktarını azaltarak tahmin yapmak için yardımcı olabilir.
fazla yardım

Bir sigorta şirketi's yazıları kendi bilanço tarafından (bu test ödeme gücü marjı olarak da bilinir) sınırlıdır. Bu sınıra ulaşıldığında, bir sigorta aşağıdakilerden birini yapabilirsiniz: yeni iş yazılı durdurmak, "fazla yardım" reasürans ve sermaye veya satın artırmak. Alış reasürans genellikle kota payı olarak yapılır ve yüz müşterilerine açmak için ya da ek sermaye artırmak kalmadan bir etkili bir yoldur. Sigorta acentesi, sigorta acenteleri

Hakemlik

Sigorta şirketi arbitraj tarafından da temel riski için sigortalı olan riski olduğu yayınladı ediliyor veya karşı ödünç ve varlıkların herhangi bir biçimde ilişkili alanında olabilir ne ücret daha düşük bir oranda reasürans kapsamında satın almakla motive olabilir. Bu bir araba, bir ipotek, bir sigorta olabilir (yangın, iş, vb) ve hem kişisel.

Genel olarak, reinsurer sigortacı daha düşük bir prim riskini kapak olabilir çünkü:

Bu reinsurer * bazı gerçek maliyet avantajı ölçek ekonomileri veya başka bir etkinlik nedeniyle olabilir
* Reas müşterileri daha zayıf düzenlemeler altında çalışabilir. Bu onlara, herhangi bir riski karşılamak için daha ihtiyatlı varsayımlar zaman risk değerlemesi yapmak için daha az sermaye kullanımı sağlar.
* Aynı bile düzenleyici standartlar varsa, reinsurer ve cedant küçük aktüer saklı tutar olabilir eğer primleri ve cedant tarafından tahsil düşünüyor aşırı ihtiyatlı vardır.
Bu reinsurer * varlıkların daha farklı portföy ve cedant daha özellikle yükümlülükler olabilir. Bu, cedant yalnız istismar couldn't hedging için fırsatlar yaratabilir. Bu düzenlemeler reinsurer dayatıldığını bağlı olarak, bu riski karşılamak için daha az varlık alabilir anlamına gelebilir.
Bu sigorta daha büyük bir riski iştah olabilir reinsurer *.

[değiştir] Reinsurer's uzmanlık

Sigorta şirketi ve uzmanlık mevcut belirli bir () uzman riski açısından bir reinsurer istediğiniz veya tek riskleri de degerlendirmesi yeteneğiyle ilgili mevcut istiyorum.

sigortalı risklerin yönetilebilir bir ve karlı portföy oluşturma

Reasürans yöntemi belli bir türü seçerek, sigorta şirketi sigortalı risklerin daha dengeli ve homojen bir portföy oluşturmak mümkün olabilir. Bu ağ olarak portföylerin sonuçları reasürans (sonra) ve daha fazla tahmin etmek de gelir düzleme yansıması olacaktır. Bu gelir düzleme bir reasürans düzenlemeleri ve hedefleri ise, mekanizma portföyünü dengeleme yolu gereğidir.

bir sigorta şirketi için sermaye maliyeti yönetme

Uygun bir reasürans elde olarak, sigorta şirketi gerekli "" sermaye yerine olabilir primi için düzenleyici yazılı gereklerine göre. Bu sigorta iş yazma sermaye ve reasürans maliyeti maliyet Y% ile sermaye x miktarı gerektirir olabilir x * Y% daha az. Böylece daha az ya da çok sık bir sigortalı kayıp ihtimalini daha da bir sigorta şirketi için reasürans istiyor olabilir karlı öngörülemeyen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder