27 Temmuz 2009 Pazartesi

Sigorta acentesi

Sizin 5 dakikalık yol araç sigortası

Burada bazı temel tavsiyeler, artı 22 ipuçlarını sizin ve otomobil kapsamında harcadığınız para için en iyi değeri elde korunmasına yardımcı olmak için.
reklam
Makale Araçları

* E-Bir arkadaşına posta
* Araçlar Dizin
* Baskı-dostu sürüm
* Site Haritası
* Madde Dizin
* Tartışın Mesaj Kurulu olarak
* Bu Digg

MSN Money personel ile

Araç sigortası oranları değil kolayca değiştirebilirsiniz birkaç faktör - seks, yaş, medeni durum ve temel Yaşadığınız - ve size bir çok - ne sürücü ne kadar iyi sürücü kredi puanlarını, ve ne kadar kapsama alanı satın alabilirsiniz.

İşte en iyi ele almak önemlidir.

İlk önce temelden gözden geçirelim. Ayrıntılar devlet devlet arasında değişir. ( "Otomobil sigortası için Alisveris Bkz.")

* Sorumluluk sigortası yaralanan ve mülkiyet zarar bir sigorta dispeççi sen sebep olduğunu belirleyen bir kaza nedeniyle değer kazanır. Bu sizin yaralanan ya da diğer kişilerin sizin politikası veya araç hasarı kapsamaz. Devlet minimum gereksinimleri yeterli koruma sağlar. Eğer politikası tek bir sınırı vardır mülkiyet hasarı, ya da en az $ 300,000 için en az $ 100.000 kişi başı, $ 300,000 kaza ve 50.000 $ başına al. Kişisel iddiaları kapsamınızı aşmak için, bu yüzden bile daha fazla satın, sorumlu ve bir şemsiye politika düşünün.

* Sigortasız / underinsured otomobil koruma araba ve işgalcilere için yaralanan kapsar - ve bazı devletlerin - Eğer diğer sürücü yok sigorta veya çok az var mülkiyete zarar.

* Çarpışma sigortası aracınızın hasar için bir kazada öder. Eğer araç toplamı ise, hangi sigortacı öncesi için araba kazasında piyasa değeri eksi için indirimli dikkate alırsınız. Bu ne olabilir genel bir fikir edinmek için, KUCUK Mavi Kitap özel taraf fiyat kontrolü ya da Ulusal Otomobil Satıcıları Derneği Web sitesini ziyaret edin. Siz ilave yedek için ödeme yapabilirsiniz maliyetli kapsamında yeni araba için.
Araç sigortası © Frank Whitney para Kaydet / Marka X / Corbis

Araç sigortası bir teklif Esurance, Geico, ülke çapında, Progresif ve Devlet Çiftliği sunduklarınızı Karşılaştır alın.

* Kapsamlı sigortası, hem de hayvan çarpışmalar aracınızın hasar araç ve noncollision ve hırsızlık kapsar. Eğer araç anti-hırsızlık ve izleme cihazları varsa daha düşük oranlar için uygun olabilir.

* Tıbbi ya da kişisel-yaralanma koruma sizin ve yolcular için kapsama alanı sağlar, ne olursa olsun bir hata. Eğer iyi bir sağlık sigortası, bu sigorta ihtiyacı olmayabilir.

* On iki devletler hiçbir var olan genelde sigortalının's yaralanan ve mülkiyet hasarı kimin hatalı olduğunu olsun kapsar hatası sigortası.

Daha buna değer eğer araç hakkında daha fazla borçlu farkı sigorta düşünün *.

Kendi oranlarını azaltın
Ve seçtiğiniz şirket büyük ölçüde kendi oranlarını azaltmak için satın kapsamında.

* Mağazalar civarında. InsWeb.com tekrar deneyin oranları online arama şirketleri ve Bağımsız Sigorta Acentaları & verdiğini of America ile bir ajan danışın. Oranlar büyük bir şirketin işletim giderleri bağlı olarak farklılık iddiaları ve formüller prim ayarı tarihi. Bir şirketin mali durumu ve tüketici kaydı kontrol edin. İhtiyacınız olan son şey ucuz ve daha sonra gitmek için tüm dava açmak mümkün değil bulmak.

Sen cebinde dışına kapağı bir miktar için kapsamlı ve çarpma kapsamı üzerinde deductibles artırın *.

Bu kapsama Eğer araba ne elde edeceğini fazla% 10 Eğer bir defada ve birlikte yıllık maliyeti aracınızın kendi * toplamı her iki bırakarak düşünün. ( "I clunker üzerinde Dökümü sigorta Bkz.")

Mevcut tüm özel indirimler ile ilgili sigorta Sorunuz *.

* Eğer, sigorta şirketleri geçiriyoruz yazılı olarak yaparım. If you're ödememe için iptal Kredi puanlarını sahip olacaktır.

Kontrol kendinizi
Ilgili davranış ve yol off oranları bir yatak vardır.

* Ödeme süresi tüm faturaları. Sizin prim kısmen kredi puanlarını veya bir sigorta riski skoruna göre kredi raporlarına dayanan temel alır. ( "Araç sigortası yeni matematik Bkz.") TransUnion's TrueCredit $ 9.95 için otomatik sigorta riski puan sağlayacaktır.

Metin gibi * Sürücü defensively ve önlemek dağıtmak mesajları veya konuşurken bir cep telefonu üzerinde. Bir hız bilet, ancak fiyatlara yükseltmez Mayıs muhtemelen de neden bir kaza - şirketin temel oranı% 40 ile genel.

* Içecek vermeyin ve sürücü. ( "DUI bakın: 10.000 $ eve.")

* Senin arabayı ödünç vermeyin. Eğer arkadaşınız bu harabe için fiyatlara kadar gider. Eğer sigortasız Arkadaşıma araba harabe, sizin iddia politikanız aşan sorumlu olacak.

Araç size sürücü türü için oranlarını etkiler.

Onu satın önce spor araba insuring ve maliyet kontrol edin *. Daha yüksek çarpma-zarar maliyeti bir araç için yüksek prim ödeyeceğiniz veya hırsızlar için cazip's. Kullanım MSN's karşılaştırma aracı. Ve hayır, kırmızı bir araç temin etmek için daha fazla ücret almaz.

* Yüksek teknoloji öğeleri daha sonra kaza yerine pahalıdır. ( "Yüksek bakın teknoloji arabalar pahalı tamirat demek.")

Indirim ile ilgili anlaşma
Yaş gibi faktörler, ne kadar, nerede yaşıyor ve bazen sürücü, size sigorta primleri etkileyen bir yaşam için ne yapmak. Daha iyi bir ücret almak için bazı adımlar.

* Eğer evlendi, bir indirim alırsınız ve politikaları birleştirerek yararlanın. ( "Çok fazla araba sigortası için ödeme görüyor musunuz?")

* İnsanlar 55 ve büyük bir sürüş sınıf ayırdığınız için bir indirim.

* Politikanız için yeni lisanslı genç ekleme% 50% 200 kendi primleri artacak. Maliyetleri azaltmak için bir yolu, bir çırpıcı ve liste sürücü olarak çocuk satın alın. Teen sürücü kursları veya iyi notlar ED için indirim elde edebilirsiniz. ( "I genç sürücü insuring ve maliyet Kes Bkz.")

* Eğer çocuğunuz uzaklıktadır evden kolej katılan bir indirim elde edebilirsiniz.

Eğer araba kaza
Eğer bir çarpışma yılında kendi koruması için bile, yaralanan kolayca belli olmayan sigorta şirketi söylemek oldum. Şirket bilgilendirilmesi bir iddia dosyalama olduğunuz anlamına gelmez.

* Eğer değer toplam araç tahsis ile katılmıyorum bu araç iyi bakımı yerel bayi ve kanıtı teklif sunuyoruz. ( "Araba sigorta size not sırları 12 Bkz.") Hala tatminsiz? Seçenekleriniz arabuluculuk, hakemlik ve son olarak, bir dava.

* Yirmi sekiz ülkelerin sigorta şirketleri yerine araç Haydi, toplam araç çözümüne değeri dayalı satış vergisi ödemeniz gerekir. Yanı sıra kayıt ve başlık ücretler, bu iste nereye yaşıyor.

14 devletler * önce hasarlı araç ve "kaybetmeye değer" için ödeme alabilirsiniz.

* Eğer bir kazasında hatalı sürücünün sigortasız olduğunu, "" istif veya sürece devlet hukuk bunu yasaklar bu tamamen zarar kapsayacak şekilde sigortasız / underinsured otomobil kapsamı var politikalar üzerinde toplamayı düşünüyoruz.

* Vücut dükkan sigorta şirketleri 'fiyatlandırma şartlarını yerine getirmek için köşeleri kesip ayartmıştı olabilir. Check Assured Performans Çarpışma Bakım yetkili tamir atölyeleri için. ( "Size won't şey oto kaporta boya atölyelerinde 7 Bkz.")

* Eğer bir kaza nedeni, bir jenerik ve orijinal ekipman üretici parçalar arasındaki fark ödemeyi gerektiren politikanız nedir? Eğer biri kaza, istekteki tamir için orijinal ekipman parçaları neden oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder