29 Temmuz 2009 Çarşamba

Sigorta Temsilcisi: Kariyer Bilgi İş Tanımı

Olan sigorta satış acentaları olarak anılacaktır olabilir Sigorta acenteleri, yardım müşterilerine sigorta poliçeleri tercih uygun ihtiyaçlarını. Müşteriler, bireyler ve aileler gibi işletmeler yer alıyor. Bir sigorta şirketi için Captive acentaları iş, ve sadece satmak şirketin ürünleri. Bağımsız sigorta acenteleri veya simsarlar, bazı şirketleri temsil etmektedir. Sigorta türleri ve bakım sigortası mülk ve kaza, yaşam, sağlık, özürlü içerir. Birçok sigorta acenteleri de yatırım fonları, değişken tahvilleri ve diğer menkul satmak.
İstihdam Gerçekler Sigorta Acentaları için:
Sigorta acentaları 2006 yılında 436.000 işleri hakkında düzenledi. Bunların yaklaşık yarısı sigorta acenteleri ve brokerages ve yaklaşık yüzde 23 sigorta taşıyıcıları çalıştı çalıştı. Tüm sigorta acenteleri bir çeyrek fazla kendini istihdam edilmiştir.
Eğitim Gereksinimleri Sigorta Acentaları için:
İşverenler olan işletme veya ekonomi, özellikle üniversite derece sahip sigorta acenteleri kiralama tercih. Onlar satış yeteneğini kanıtladı bir lise mezunu istihdam düşünebilirsiniz.
Sigorta Acentaları için Diğer Koşullar:
Her devlet sigorta acenteleri lisanslı olması gereklidir. Bunlar hayat ve sağlık sigortası veya emlak ve kaza sigortası satmak için ayrı bir lisans almak gerekmektedir. En eyaletlerde, satış acentaları, için lisanslı olmak için, ön lisans dersleri ve devlet sınavları geçmek zorundadırlar.
İlerletme Sigorta ajanların:
Yeteneği bir yönetim duruma getirmek ilerletebilir ile bir sigortacı, olma, örneğin, yerel bir ofiste bir satış yöneticisi. Daha sonra tek bir ajans şefi olabilir veya başka bir yönetici pozisyonu arazi.
İş Outlook Sigorta Acentaları için:
İstihdam sigorta acenteleri olarak hızlı büyümesi bekleniyor 2016 tüm meslekler için ortalama olarak. İş aday olan çok dilli ve de en iyi fırsat olacak ilgili teknik ve yasal koşulları güçlü bir bilgiye sahip işe almak.
Ne Kadar Sigorta Acentaları Kazan mı?
Ücret ve maaş sigorta acenteleri 43.870 $ 2006 yılında ortalama yıllık kazanç kazanmıştır. Ise, bir kurum veya taşıyıcı çalışmak sigorta acenteleri ya maaş almak Bağımsız sigorta acenteleri, sadece bir komisyon kazanmak sadece bir maaş artı komisyon veya maaş artı prim. Sigorta acenteleri genellikle içeren sürekli eğitim, lisans şartları, ofis ve büro desteği ile yardımcı olmak için eğitim yararlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder