28 Temmuz 2009 Salı

Sigorta acentasi

İşte hayat sigortası iki ana türleri: geçici (veya terim), ve kalıcı. "Kaza Sonucu Ölüm" sigorta da, teknik, hayat sigortası, bir tür, ancak genellikle bir şekilde hayat sigortası diğer tür anlatılmıştır.
Geçici (Dönem) Hayat Sigortası [değiştir]

Geçici (veya terim) hayat sigortası bu yıl belirli bir dönem içinde belirli bir prim kapsamı sağlar hayat sigortası olduğunu. Üç ana faktörler geçici bir sigorta poliçesi yönetim toplam faydası politikasının (bir "değeri") vardır, farklı sigorta şirketlerinin bu parametreler politika bağlı olarak farklı kombinasyon sunan Premium ve sonra dönem uzunluğu. Eğer sigortalı, belirtilen dönem sonuna kadar kalıp, sigorta şirketi onun yararlanıcı (ler) ilke değeri öder. Eğer o dönem sonuna kadar ölmek değil, sigorta şirketi yok ödediği tutar ve primleri politika boyunca ödenir.

Örneğin, bir sigorta şirketi beş yıl süreli hayat sigorta poliçesi nereye prim ancak sabit kalır toplam parası sigortalı yaş olarak bazı miktarı her yıl azalır ve dolayısıyla daha ölmek gibi olur sunabilir. Bu gibi bir politika olarak, politika değeri genellikle sigortalı partinin ipotek ve değeri için, saptanmış olan sigortalı ölümü halinde aile (veya yararlanıcılar) Sigortalının partinin ipotek için ödeme yeteneğine sahip .
Daimi Hayat Sigortası [değiştir]

Kadar politika dışında (örneğin sigortalı veya ölür politika dolduğunda kadar öder Daimi hayat sigortası poliçeleri de sona ermek yoktur) bulunmaktadır. Bunlar zaman uzun uzanıyor için yerde olabilir, politikalar sözleşme boyunca prim ödeme, dolayısıyla biraz kapalı nakit değeri biriktirmeleri-sigortacı için risk ayarı. Bu politikalar çoğu da iptal veya teslim değer, mademki sigortalı ölümünden önce politika kesebilirler ve önceden belirlenmiş toplam politika toplam değeri için kısmi almak var.

Burada kalıcı hayat sigortası üç genel türleri: Bütün hayat, bağış ve evrensel bir hayat vardır.
Tüm Hayatı [değiştir]

Tüm hayatı kapsamında hayat sigortası genel mademki politika sahibi politikası boyunca sabit bir yıllık prim ödeme yapar bir duruma gelir (ölüm kadar) önceden belirlenmiş ödeme değeri örneğin.
Bağış [değiştir]

Endowments politikaları neyin değerini politika prim ve toplama () içinden oluşturulmuş politika zaman sigortalı belli bir yaşa ulaştığında toplam ödeme değeri eşit bulunmaktadır.

Endowments bağımsız olarak sigortalı ölür, so uzun ödeme olarak onun için bağış yaş ulaşır. Bu nedenle, prim eğilimi önemli ölçüde kalıcı hayat sigortası diğer büyük olması gereklidir.
Evrensel Yaşam [değiştir]

Evrensel yaşam sigortası politikasının geleneksel bütün hayatı veya bağış hayat sigortası poliçeleri daha fazla esneklik sağlayan bir türüdür. İşte Evrensel Hayat sigortası politikasının sayısız türleri, fakat bu gerektiğinin sigortalı's prim girmek nakit hesabı dahil genel dedi hesabı ve ilgi, bir IRA benzer biriktikçe. Politika ve ödeme değeri hesap geleceği algılanan değerine bağlıdır. Bu esnek ve prim ödeme değerleri sağlar, ancak beklenen hesap ödeme olarak, politika bağlı olarak bazı belirsizlik bırakır.
Kaza Sonucu Ölüm Sigortası [değiştir]

Kaza sonucu ölüm sigortası sigortası neyin sigortacı bir miktar para ödemesi bir tür sigortalı bir kaza sonucu ölüm acı çekmek gerekir, bu hastalık veya intihar gelen ölüm dahil değildir. Bu hayat sigortası teknik bir türü olarak sigortacı bir kişi, kaza sonucu ölüm sigortası genellikle sigorta kendi türü olarak hayat sigortası ve diğer daha yaygın türleri de kaza sonucu ölüm kapak açıklanan ölümü aşağıdaki yararlanan öder.
"Http://www.wikinvest.com/industry/Life_Insurance" 'dan alındı
Life Insurance Sanayi (34) de büyüme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder