31 Temmuz 2009 Cuma

Kişisel eşya sigortası

Kişisel eşyaları sigortalayın
Mücevher, gümüş, furs, Antika ve diğer değerli

Çoğu ev 'politikaları mücevher, furs, antika, gümüş gibi öğeler için kapsama alanı miktarını özel sınırlarını içeren, Kolleksiyon, silahlar, vs Bu sınırlar çoğunlukla mücevher, saat veya furs, veya herhangi bir hırsızlık iddia için 1000 $ maksimum yer gümüş ve hırsızlık için $ 2500 bir maksimum. Bir nişan yüzüğü ve ortalama değeri beri şimdi bin dolar, sen bulabilirdiniz kendini ciddi bir kayıp durumunda underinsured kaç olduğunu.

Bazı şeylere daha fazla zaman sigorta gelir unsettling edilebilir bir kayıp sonra hasar veya çalıntı malın tam değeri gelmedi duygusu daha. Bu özellikle doğrudur zaman kaybı olan değerleri veya zor olan uzun bir süre içinde değişebilir kişisel eşyaları bu tür içerir. Örneğin bir gümüş servis önemli orijinal satın alma fiyat gümüş piyasa fiyat bir düşüş nedeniyle daha az değerli olabilir.
Nasıl bir "program" düzgün mülkiyet bu tür sigorta yardım?

Bir "program" sadece özellikle değerli öğeleri listeleyen bir şekilde sizin ev's, egemenliği veya kiracı politikası. Bu program her öğe ve dolar değer kısa bir açıklamasını içerir. Sanat veya yüksek değerli takı, öğe veya satış makbuzunuzun kopyasıyla profesyonel bir değerlendirme gibi malın belirli öğeler için bazen gereklidir. Bu doğru bugünkü değeri yansıtır sigorta programı listelenen miktarını sağlamak yardımcı olur. Daha sonra kapalı kaybı halinde, sigorta miktarı onarım için yeterli olduğundan emin değilseniz veya öğeyi değiştirin.
Ne bir plan sağlar diğer yararlar?

Bir planlanmış olarak kişisel mülkiyet insuring diğer avantajları. İlk olarak, planlanan emlak politika çıkarılabilir tabi değildir. İkinci olarak, planlanan emlak için kapsama aslında yangın, hırsızlık gibi "adlı Perils" daha geniş ve vandalizm temel ilkesi altında verilmiştir. Bu, normal olarak dikkate olabilir planlanan emlak kaza sonucu hasar birçoğuna yer alacak genişletmektedir. Örneğin, bir programı olan ve ayar veya bir antika masa üst su bir çiçek vazo gelen sızıntı ile zarar dışına düşmüş bir elmas için kapsama alanı sağlar.
Ne kadar öğeleri program ücreti?

Bu değerli kapsamında toplam maliyeti oldukça ucuz ve öğe türüne bağlıdır planlanmış olan ve değeri.

Eğer programa kişisel öğeler olabilir, lütfen bize ulaşın düşünüyorum. Daha fazla detay planlaması, anlatmak ve sizinle birlikte olsun veya olmasın bu avantajı için herhangi değerli bir program olduğunu tartışmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder