29 Temmuz 2009 Çarşamba

Sigorta politikaları

Bu piyasada satılmakta olan sigorta politikaları vardır. Bunlardan biri Texas otomatik sigorta olduğunu. Teksas otomatik sigorta bu tip bir hata. Teksas otomatik sigorta olarak ne zaman bir kaza, sorumluluğu kişinin aracın sürüş verilir gerçekleşir. Bundan sonra, şirketin ihtiyatlı bir analizi yürütmektedir ve kazadan sorumlu olduğunu belirler ve bu kaza nedeni. Bu yapıldığında, ilgili şirket bu yukarıdaki hususlar aldıktan sonra gelir tutarı öder.

Bunun sonucu olarak, kısıtlamaları Teksas otomatik sigorta empoze edilmiştir. En düşük kapsama olarak belli ki, her sürücü bazı koruma zaman bir kaza bir tür olarak yürütülmektedir var için ifade edildi. En düşük kapsama olarak dikkate yollar üzerinde her bireysel almak için tüm yasal gereksinimleri olduğunu. Bu, Teksas otomobil sigortası olduğunu. Ana amacı ve Texas dışında eğitim tedavül etmektir.
Son çalışmalara göre, Teksas otomatik sigorta aşağıdaki kapsama sahiptir. Kanun hangi istiyor bu sorumluluk sınırları içinde bulunmaktadır - $ 30000 vücut zarar hesap için / kişi, 60.000 $ vücut yaralanma sorumluluğu için / kaza ve 30.000 $ mal zarar hesap için.

Teksas otomobil sigortası olan basit ve bu yüzden takip edilmesi kolay kurallar vardır, sigorta firmalarının en izleyin. Kapsama kodu 30/60/30 olma. Sadece birkaç ay önce, Texas Tabii Hukuk Teksas otomatik sigorta eklenir ve araçlar için sigorta veren için kullanılır. Sadece bilgisayar sistemi polis kruvazörü yer giriş olarak plaka ayrıntılar vererek Bu yasa işlevleri. Bu yol açacaktır bitiş sahte oto sigortaları ve.

O in Texas sürüş tüm sürücüler maddi açıdan istikrarlı olmalı ve bir devlet olarak bir kaza tüm sorumluluğunu alın. Bu yasanın uygulanması için temel nedeni olan sigortasız araçlar var bu sürücüleri yakalamak olduğunu, bunların yüzde 25 civarındadır. Böylelikle bir zorlama olduğu Texas her sürücü sorumluluk sigortası en düşük miktarda olması gerekir. Yukarıdaki yasa iki araç sahibi ve sürücü yardım için yapılır. Teksas otomatik sigorta firmalarının ana amacı kazaların sayısını en aza indirmek ve Teksas bir yanlışlıkla serbest yer hale getirilmesidir. Böylece için kendimizi kurtarmak için biz her zaman araç olarak Teksas otomatik sigorta kartı olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder