18 Ağustos 2009 Salı

Ankara sigorta acenteleri ve Istanbul

1. Neden kar benim prim ödüyoruz?
Temettü politikaları dışında sigorta kadar ödenen uzun vadeli sigorta olarak yürürlükteki tutulacak olan tüm formları üzerinde ödenir. Oradan seçmek için beş temettü seçenekleri: Nakit, Uygulamalı Primler, biriktirmeleri Faizi, Satın Alma Ek Sigorta Up Ücretli ve azaltın ile ödenmesi için Mevcut Kredileri vardır. Bir Uygulamalı Ödeme Primler seçeneğinin seçilir, temettü ödeme eğer temettü modu primi daha sonra nedeniyle Premium azaltmak için kullanılır. Mümkün olduğunca çok sayıda prim ödeme ve Ücretli satın almak için kalan miktar-Ek sigorta kullanın Aksi takdirde, sipariş ödeme yapacaksınız. Ve temettü seçeneği ve politika ile ilgili diğer ayrıntıları görüşmek için, bugün Columbus ajan sizin Knights başvurun.
Ankara sigorta acenteleri ve Istanbul

2. Kim yararlanıcı nedir?
Bir politika Yararlanıcı bu policyowner tarafından satın aldığınız zaman belirlenir. Ancak, bu politika boyunca herhangi bir zamanda policyowner değiştirilebilir. Genelde, eş diğer yararlanıcılar çocukları, kardeşi, kardeş, anne ya da babası sigortalı dahil yararlanıcı ancak seçilmiştir. Kurumlar ve hayır kuruluşları da yararlanıcılar adı olabilir. Tüm yararlanıcılar politikanız olarak tanımlanır. Columbus ajan İletişim için Knights Eğer sorularınız için yararlanıcı belirtme ile ilgili.
Ankara sigorta acenteleri ve Istanbul
3. Kim servis aracı nedir?
Her zaman politika bakın. Alanında ajan iş kartı ile birlikte uygulama bir kopyası verilmelidir. Belediye için ek olarak, isim ve servis telefon numarası genel ajan Hesabınız görünür. Ayrıca saha ajanı için belediye hizmet bulmak için-800-345-KOFC 1 arayabilirsiniz.
Ankara sigorta acenteleri ve Istanbul
4. Ne politika nakit değeri nedir?
Bu Columbus Knights of telefonla bu bilgileri vermek için, policyowner 1-800-380-9995 adresindeki Müşteri Hizmetleri departmanı ücretsiz aramak için teşvik edilmektedir. Bilgi tarafından verilen, sigortalı adı gibi, adres ve poliçe numarası, Müşteri Hizmetleri bir mektup ile bu aksaklık mümkün olacak gibi.
Ankara sigorta acenteleri ve Istanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder