27 Ağustos 2009 Perşembe

Dusuk maliyetli ev sigortasi

Düşük maliyetli Homeowners Insurance mi arıyorsunuz? Bir üst ile en iyi oranı elde etmek için-rated şirket ister misiniz? İşte nasıl ...

Ne kadar Homeowners Insurance ihtiyacım var?

Eğer yok's Evinize yeniden yapım maliyetini karşılamak için yeterli Homeowners Insurance gerekir. Sizin veya bir emlakçı metrekare başına inşaat maliyeti yerel almak için bir müteahhit arayarak bu maliyet belirleyebilirsiniz. Ev's kare görüntüleri tarafından bu rakam çarpın yapısal kapsamının gereken miktar almak için.

Eğer onlar hasar veya çalınan kişisel eşyalarını değiştirmeye gerek yapısal sigorta kapsamı dışında. Çoğu ev sahibi politikaları kişisel eşyalarını% 50 için yapısal kapsamının miktarının% 70 eşit kapsama vermek. Eğer eşyalarını fazla daha fazla kapsama alanı eklemek için sigorta acentası olan sorabilir değerdir.

Ayrıca bir yaralanma veya maddi hasar dava when you're hatalı bulundu ödemek için yeterli sigorta gerekir. Çoğu ev sahibi sigorta poliçeleri 100.000 $ mali sorumluluk sigortası değerinde en az sağlar. Ama kişisel yaralanma dava olarak yükselmeye, en az 300.000 $ ile 500.000 $ satın dolayı daha iyi koruma sağlar.

Son olarak, yaşam giderlerini ödemek için sigorta ihtiyacınız eğer ev olan bir yangın, fırtına veya diğer afetler nedeniyle yaşanmaz. En politikaları bir miktara eşit için yapısal kapsama% 20 size kapak.

Nerede güvenilir bir firma ile en iyi oranı elde edebilirim?
Dusuk maliyetli ev sigortasi
Çünkü Homeowners Insurance 1.000 $ veya daha fazla bir şirket arasında değişebilir gelecek, yapmanız gereken ilk şey karşılaştırmalı alışveriş etmektir.

Orada sigorta karşılaştırma web sitelerinin bir bir dizi sigorta tırnak şirketler Beğenilen ev sahibi sağlamaktadır. Sonra en az üç tırnak alın onları en iyi olanı almak karşılaştırın.

Bazı sitelerin bile online ve ücretsiz bir otoyol servis sohbet-ücretsiz telefon hizmeti böylece varsa, sigorta sorulara yanıtlar alabilirsiniz sunuyoruz. (Aşağıdaki bağlantıya göz atın.)
Dusuk maliyetli ev sigortasi
Size indirimli yükseltebilir senin ev sahibi sigorta maliyetini azaltmak için. Bu, önce sigorta şirketi dava ödeyecek ödemek zorunda miktardır. Sizin indirimli yüksek, düşük sigorta primleri.

Ayrıca, sizin hakkınız konum her indirim için ajan isteyin. Çoğu şirket onlarla hem araç ve ev sahibi olan sigorta için, özellikler ev yüklü emniyet ve güvenlik için having, indirimleri vermek ve diğer nedenlerle bir dizi.
Dusuk maliyetli ev sigortasi
Ziyaret http://www.LowerRateQuotes.com/homeowners-insurance.html tıklatın veya aşağıdaki bağlantıyı en düşük maliyetli homeowners insurance quotes almak için sigorta şirketleri yorumlanan ve ne kadar kaydedebilirsiniz bakın. Onların Makaleler bölümünde daha fazla sigorta ipuçları elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder