2 Ağustos 2009 Pazar

Hayat sigortasi acenteleri acentesi

Bir akraba sadece öldü. O, yararlanıcı olarak listelenen bir hayat sigorta poliçesi vardı. Sadece bir sorun: hayat sigorta poliçesi's eksik. Hangi sigorta şirketi yazdım hiç bir fikrim yok.

Eğer gelecekte eksik hayat sigorta poliçesi bulmak hala ölüm yardımı almaya uygun değil mi?

Umarım onlar da sigorta faturaları ödenmiş

Eğer bir yararlanıcı olduğunuz ve size kayıp hayat sigorta poliçesi bulmak kısa bir süre sonra sigortalı altı ay (bir yıl için ölür, örneğin), ölüm parası iddia sorunsuz ücretsiz olmalıdır.

Eğer sigortalı terim veya daimi hayat sigortası vardı Önce belirler. Eğer sigortalı bir terim politika yapıldı eğer politika dönemi sonunda önce öldü, bu ölüm yardımı alırsınız. Eğer politika son kullanma tarihinden sonra öldü, sen hiçbir şey elde ediyorum.

Eğer sigortalı kalıcı bir yaşam ilkesi vardı ise politika "yürürlükte olduğunu, eğer ölüm," bütün prim ödemeleri anlamına oluştu, bir ölüm zaman kadar yapılan para alırsınız. Eğer ölümünden bir süre önce, size ölüm tarihinden itibaren faiz ile parası alırsınız.

Eğer hayat sigorta poliçesi geçen - Sigortalı anlamı bir şans size hiçbir şey elde edebilirsiniz's prim ödemeleri önce öldü - yapmadan durdu. Ne zaman kalıcı bir hayat sigorta poliçesi süresi geçerse, en sigorta şirketleri sigorta kalıcı bir iki seçenekten birini kendi durumunu geçiş:

"Genişletilmiş terim" - Sigorta şirketi aynı ölüm faydası politikası nakit değeri kullanmak için bir dönem hayat sigorta poliçesi satın almak için politika nakit değeri kullanır. Ölüm parası nakit değeri satın alma için uzun süre devam edecektir.

"İndirimli kadar" ücretli - Sigorta şirketi yürürlükteki kalıcı politika devam edecek, fakat ölüm yardımı azaltır.

Eğer süresi geçerse Gerry Brogla, State Farm için aktüer, bu davaların büyük şirketin, daimi politikası olarak uzun vadede devam diyor. Devlet Çiftliği olarak, uzun vadede en kalıcı politikalar için varsayılan seçenektir.

Eğer poliçe süresi geçen ve uzun vadeli dönemde sigortalı önce dolduğunda ölür, ilke ve yok edilir hayat sigortası yararlanıcı değersiz olduğunu. Eğer sigortalı genişletilmiş vadeli süre önce kadar ölür, yararlanıcı ölüm parası alırsınız. Çünkü sigortalı (dolayısıyla prim ödemeleri biten öldü ve uzun vadeli durumu yerleştirilir için sigorta neden Eğer politikası) geçen, yararlanıcı hala bağımsız bir uzun vadeli kadar olduğu tam ölüm parası toplayacağız. Yararlanıcı her zaman bir ölüm belgesi ile sigorta şirketi tedarik ölüm tarihinden doğrulamak gerekir.

Hangi sırasında hayat sigortası yararlanıcı ileri parayı toplamak için adım hiçbir zaman sınırı, Jack Dolan, Amerikan Konseyi Hayatı Insurers için sözcüsü göre. Sonra [sigortalı's] ölüm, şirket hala iyi üzerine yapan bir kişi 30 yaşında gösterir "," Dolan sağlar.

Eğer kimse ölüm raporları ne olur?

Eğer sigortalı ve ölür sigorta şirketi ölüm öğrenmek değil, ilke süresi geçerse. Sigorta şirketleri neden bir poliçe ödeme yapmaya durdu bulmak için gerekli adımları atacaktır.

Bir sigorta şirketi almak ödemeler durur, bu sigortalı kendisine ödenmeyen prim bir sonucu olarak Mayıs kaçma politikası bilgilendirmek mektup gönderir. Eğer harf Cevaplanmamış git, şirketin sigortalı bulmak için bir arama başlatmak olabilir. Eğer bu kadar boş, şirket sonra kaçma politikası geliyor.

Eğer bir politika bir yararlanıcı ileri adımlar asla, bu maalesef bir politika hayatını ve yararlanıcılar boyunca bir kuruş görmek hiç sigortalı ödenen para anlamına gelir. Bu yüzden onun iyi bir fikir haline getirmek yararlanıcılar size herhangi bir hayat sigortası poliçeleri farkında olduğundan emin.

Eğer şanslı iseniz, devletin para olabilir

Bazı durumlarda bir yararlanıcı birkaç yıl için bir ölüm parası almak için, para, devlet nerede sigorta politikası devlete kalan mülk yasaları çerçevesinde satın alınmıştır aktar başarısız olur.

Bir şirket bir sigortalı vefat ve yararlanıcı bulamıyor bilir, bu devlet kontrolör's bölümü üzerinde sigortalının ölümünden üç ila beş yıl içinde tam ölüm yardımı çevirmek gerekir. Para devlet için sigortalının poliçede satın aktarılır. Para "sahipsiz mal" olarak kabul edilir ve etkin banka hesapları ve toplanmamış kira ödemeleri ile lumped alır. Bu kontrolör's departmanı bir veritabanı tutar listeleyen isim ve kayıp hayat sigortası yararlananların adresleri.

Birçok devletler bir çaba ölüm yardımları ödemek için hayat sigortası yararlanıcılar ulaşmak için çalışır. Texas, örneğin isim ve yararlananların adresleri yıllık devlet her ilçe olarak yayınlanmaktadır. New York, New York Devlet kontrolör Ofisi Talep Fon of Web sitesinde herhangi bir talep ölüm yardımları size borçlu bulmak için çevrimiçi bir arama var. Bunun için devlet sayman veya sayman ve ofis başvurarak sizin devlet prosedürleri bulabilirsiniz.

Devlet ile politika bulma şansınızı unutmayın ince uygulanır. Sigorta şirketi yükümlülük devlet eğer sigortalı habersiz's üzerine para el zorunda öldü. Çoğu durumda, yararlanıcı's olan kişiler sigorta şirketi.

Ayrıca, sigorta sadece devlet için üç ila beş yıl sonra yararlanıcı bulamıyorum ama sigortalı öldü biliyor para transferleri. Eğer devlet, bu büyük olasılıkla sigorta ölüm parası yoksa hala yararlanıcı arayan veya ölmüş olan poliçe bilmiyor.

Talep ölüm yardımları nadiren devlete aktarılıyor. Dave Potter, Hartford Hayat bir sözcüsü, en az yüzde 1 şirketin ölümünden yararlarının sahipsiz git diyor.

Del Chance bir hayat sigortası Devlet Çiftliği at diyor, "yaşam ilkesi yararları üzerinde tek bir devlet bir Sigortalının ölümünden sonra Tornalama çok. State Farm gibi kayıp yararlanıcılar bulmak için dış satıcılar kendi arama teknikleri kullanan nadirdir yöneticisi iddiaları one of our insureds of ölümü durumunda. Genelde bu işlemler her zaman yararlanıcı yer var.

İpuçları emin hayatını sigorta yararlanıcılar için ölüm parası almak için:

1. Sizin yararlanıcılar politikanız bilgi verin. Bu zor ve garip konuşma, ancak önemli olabilir.

2. Tüm mali kayıtlarını tek bir yerde (özellikle sizin hayat sigortası poliçeleri) tutun. Sizin yararlanıcılar üst sonra ölmek alt evine arama yapmak için zorlamayın.

İpuçları kayıp hayat sigortası poliçeleri looking for:

1. Iptal kontrolleri aracılığıyla veya's göreceli iletişim banka çekleri eski kopyaları için gidin. Kontrol sigorta şirketleri için yapılan bak.

2. Bu kimin akrabası's mali konularda bilinen olabilir sorun. Göreli avukatı bankacı veya muhasebeci ile konuşun. Ayrıca göreceli's sigortacı başvurun.

3. İletişim için göreceli geçmiş işverenler. Bunlar olası grup hayat sigortası bilememektedir. Sigortalı aynı zamanda çalışma ile ek hayat sigortası satın olabilir.

4. Bir yıl için e-posta atın. Özel fatura ve politika durumu uyarilar genelde yıllık gönderilir.

5. Son iki yıldır gelir vergisi döner bak. Kontrol politikalar veya giderleri hayat sigorta şirketleri için para ilgisini gelir için.

6. İletişim Tıp Bilgi Bürosu. Eğer göreli satın hayat sigortası oldukça yakın var olan o uygulanan şirketlerin bir iz olabilir. Bu sigorta, son yedi yıl içinde göreceli tıbbi bilgi talep Tıbbi Danışma (MİB) olduğu gösteriliyor bir veritabanı tutar. Tutanak arar MIB's Politikası Konumlandırıcı Hizmet aracılığıyla talep edilebilir ve $ 75 maliyet. Bu MIB yaklaşık yüzde 30 arama neden çıkmasını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder