1 Ağustos 2009 Cumartesi

Sigorta ve sigorta acentesi tanimi

on yıllarda operasyonel tanımı bu tür yetersiz sözleşmelerinin bu formu ancak sigorta konusunda madde vardı bir sonucu olarak kanıtlamıştır. Sigorta özü gelen risk transfer sigortalı bir veya daha fazla sigorta şirketi olmaktır. Ne kadar bir sözleşme aslında tartışma kalbinde olduğunu kanıtladı transferler riski. Bu sorun en net reasürans, where Finansal Reasürans nasıl kullanılacağını US GAAP kapsamında sigorta bilanço reengineer için 1980'lerde moda oldu ortaya çıktığında. Muhasebe mesleğinin, bu küçük varsa gerçek riski transfer oldu reasürans ve kullanımı konusunda ciddi endişelere yol ve FAS 113, yukarıda işaret olarak konu adrese gitti. Yüzünü sırasında, FAS 113 reasürans işlemleri için muhasebe için, içerdiği yönlendirme genellikle kabul olduğunu eşit sigorta işlemleri ticari işletmeler tarafından yürütülür için US GAAP muhasebe için geçerli olması ile sınırlıdır.

[değiştir] Risk transferi şart

FAS 113, bu'9 adlandırılan iki test içeren ve 9b testleri, bu toplu bir sözleşme sigortacı için sigorta dikkate alınması gereken önemli bir kayıp makul bir fırsat yaratmak istiyoruz.

9. Takdirde paragraf 11 koşul bir araya geldi bir zarar veya yükümlülük kısa süreli sözleşme reasürans olarak sigorta riski ile ilgili karşı ceding girişimin Tazminat, gerek takip gerektirir:

a. Bu reinsurer olan sigorta sözleşmeleri ve reinsured bölümler altında önemli sigorta riski varsayar.

b. Bu makul bu işlem önemli bir kaybı gerçekleştirmek Mayıs reinsurer mümkün.

FAS 113 Paragraf 10 açık olan 9a ve 9b testler PV tüm gelir akışları için tüm maliyetlerin bugünkü değerini karşılaştırarak dayalı yapar. FAS hangi tür bir hesaplama, söylenecek başka temel bir indirim oranı seçimi hiçbir yol verir tüm sonuçları aynı oranı kullanmalısınız test.

Yasal Muhasebe İlkeleri Bildirimi ( "SSAP") 62, Ulusal Sigorta Komiserleri Derneği tarafından, sözde 'yasal muhasebe' denir - sigortası işletmeler için muhasebe düzenlemesi ile uyum için geçerlidir yayınladı. SSAP 62 paragraf 12 neredeyse FAS 113 test etmek için, süre paragraf 14, bu çok FAS 113 paragraf 10, ek indirim amaçlar için tek bir sabit oranı kullanımı için bir mazeret içeren benzer aynıdır. Bir "makul ve uygun" indirim oranı seçimi kararın bir konu olarak kaldı.

[değiştir] Hayır brightline testi

Ne FAS 113 veya SAP 62 şartlarına uygun veya önemli tanımlar. İdeal olarak, bir iki dönem için değerleri yerine edebilmek istiyorum. Bu kadar varsa Y yüzde büyük bir kayıp bir X yüzde Şans bir testi uygulanabilecek kolay olurdu. Bu tür testler, bir ünlü bir SEC resmi olan öğle bir konuşma yüzde 10 kaybı en az iki reasonableness ve önemi kurmak için yeterli olduğunu ve en az bir yüzde 10 şans bir sonra opined olduğu söyleniyor atfettiler dahil teklif edilmiştir. Nitekim, birçok sigorta ve reasürörlere hala riski transferi test etmek için bir kriter olarak "test bu" 10/10 geçerlidir.

Bir girişim, 10/10 testi hızlı sorunlarla devam edecek gibi sayısal üstünlüğü kullanmak için. Bir sözleşme varsayalım bir 10000 yüzde kayıp bir yüzde 1 şansı var mı? Bu makul besbelli böyle bir sözleşme sigorta olduğunu olmalıdır, ancak 10/10 testin yarısı başarısız olur.

Bu yaygın şemsiye ve genel sorumluluk sigortası, veya kullanılan mal kayıpları karşı sigorta ister kaybı sözleşmelerinin Fazla, genellikle prim düşük oranı maksimum kaybı geri ödemek zorundasınız. Bu oran (yüzde olarak), yaygın Lloyd's of London tarihsel nedenlerle sigorta poliçesini imzalama uygulamaları ile ilgili satırda "üzerindeki" oranı olarak adlandırılan, genelde makul besbelli riski transferi içeren sözleşmeler için düşük olacaktır dile getirdi. Olarak oranı artar kapsamı ve sınırı, kendini bugünkü değerini şahit azalır ve kaybolur yaklaşık için.

Hatta düşük oranları ile sözleşmesi bu riski miktarını transfer sınırı mütevazı özellikleri hayatta Mayıs Satırda fiyatlara artış olarak, bu riski sınırlayacak özellikleri giderek daha önemli hale gelir.

[değiştir] "Safe Harbor" muafiyetler

Reasonableness ve analizi ve önemi farklı kaybı senaryolar altında farklı kazanç veya kayıp sonuçları bir olasılık bir tahminidir. Bu değeri olmadan nereye riski transferi makul apaçık bir yük oluşturan analizi gerçekleştirmek için zaman ve kaynak alır.

Rehberlik sigorta ve reasürörlere için var olan CEO ve CFO's her yıl kendi firmalarının taahhüt ve reasürans anlaşmaları olarak kanıtlamak. The American Academy of aktüerler ve örneğin, yemin olma mecburiyeti dışında olduğu sözleşmenin üç kategoride tanımlar:

* Etkin olmayan sözleşmeler. Eğer, hiç bir prim nedeniyle, ne kayıp, ödenecek ve sigorta ve reasürans için kredi almak değil, risk transferi belirleyici olan alakasız olduğunu.
* Ön-1994 sözleşmeler. Bu yemin şartı yalnızca takın girildi yenilenmiş veya veya 1 Ocak 1994 sonrasında değiştirilmiş sözleşmeleri için de geçerlidir. Önceki sözleşmeleri analiz gerek yoktur.
* Nerede riski transferi "makul self-evident."

"Risk transferi makul self-en başına geleneksel olarak belli risk veya başına kaybı reasürans sözleşmelerinin occurance fazla. Bu sözleşmelerin için, önceden belirlenmiş bir prim miktarı ve neredeyse bütün ya da tüm temel kayıplara potansiyel değişken ve varsayar reinsurer ödenir ve bu sözleşmenin temel şartları okuyarak olan bu önemli bir kaybına neden olabilir reinsurer açıktır. Birçok durumda, bu's reinsurer zarar üzerinde toplu bir sınır yoktur. Belirli deneyim mevcudiyeti-sözleşme şartları tabanlı, deneyim hesapları, kar komisyonları gibi ve ek prim, genel risk miktarını azaltmak transferi ve daha az olduğu riski transferi makul besbelli muhtemelen. "

- "Reasürans yemin Ek 20-1: Risk transferi Test Uygulama Not"
American Academy aktüerler, Kasım 2005.

[değiştir] Risk özellikleri sınırlayacak

Bir sigorta poliçesi, bir tarafı veya tek taraflı parası karşılığında sözleşme geçersiz diğer izin hükümlerine içermemelidir. Hükümler bu hata yapmak için veya hileli veya malzeme yanlış beyan için sözleşme geçersiz sayılır normal ve kabul edilebilir.

Bu politika değil üç yıl daha fazla bir süre olmalıdır. Bu sert ve hızlı bir kural değildir. Üzerinden beş yıl süreli sözleşmesi 'olarak,' hangi muhasebe tedavi etkisi olabilir, ve uzun vadeli sınıflandırılan açık olan bu sözleşmenin tüm terim üzerinde hiçbir gerçek riski transferi olacaktır tanıtabileceğiniz. Kapsamında sözleşme tarafından sağlanan ihtiyaç değil dönem sonunda (örneğin, sözleşmenin olarak olaylar kapağı için son iddialarını yapılan veya karşı ödemeli) iddia ediyor.

Sözleşme, bu hak tanıyacak diğer tüm yazılı veya sözlü, yükümlülükleri veya oluşturmak ya da her iki parti tarafından avantajlar oluşturmak içerecek şekilde yapılmalıdır. İdeal olarak, bu sözleşme bu hak tanıyacak hiçbir gizli yazılı veya sözlü yan anlaşmalar, yükümlülükleri veya oluşturmak ya da her iki parti tarafından avantajlar oluşturmak olduğunu sağlayan bir 'Tüm Anlaşması' maddesini içermelidir. Bu tür hakları, yükümlülükleri veya avantajları var, onlar reasonableness ve önemi testleri olarak çarpanlarına ayırdı olmalıdır.

Sözleşme ödemeler zamanlaması keyfi sınırlamalar içermemelidir. Hükümler, düzgün mevcut süre içinde her iki taraf da garanti ve iddiaları kabul etmemeliyiz da ticari olarak makul ve alışılmış verilmiştir.

Hükümler bu açıkça gerçek veya soyut hesapları gerçek veya itibari faiz tahakkuk oluşturmak olduğu sözleşme, in fact, bir ödeme içeren öneririz.

Veya geri prim ek yapmak değil, içinde ve kendilerini, bir sözleşme bir sigorta dışında kılmak için Hükümler. Bununla birlikte, ya iade ya da ek prim karşılığı tetikleyen, ve taraflardan hiçbiri bağlı bu tetiklemeyi ve zamanlaması ile ilgili olması gereken gibi olmalıdır.

Tüm bu sözleşme altında iddiaları neden olan olayların önceden sözleşmenin bir başlangıç için hayata sahip olamaz. Bu "tüm Eventleri" testi, daha sonra sözleşme için muhasebe tedavisi karmaşık olan bir geçmişe sözleşme olarak kabul edilir tanıştım değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder