19 Ağustos 2009 Çarşamba

Seyahat sigortasi

Seyahat Araba Sigorta gerçekten gerekli mi?

Seyahat zaten yeterince pahalı değil mi? Hava fare, yolculukları, oteller, kara taşımacılığı, yiyecek ve faaliyetler ve eğlence maliyeti zaten yeterince yüksek. Senin hakkında bilmiyorum ama zor benim karşılığı çalışmak ve ben seyahat, ben olabildiğince cebimde kadar benim para tutmak istiyorum. Seyahat sigortası bir gereklilik veya bir lüks? Neden burada ve birkaç köşe kesme. Neden bir şey bu gerçekten gerekli değil satın alıyor?

Kişisel cevabı, tabii ki, ben bağımsız ve zengin değilim ama ben seyahat ediyorum eğer tıbbi bakım gerektiren Ben uğramak da potansiyel mali kayıp karşı değildir. Değil bağımsız zengin olmak da bu pazarda yeterli ama ucuz seyahat sigortası için yaşıyorum demektir. Ben de aynı konumda, bunu da ucuz seyahat sigortası gerekmektedir şüpheleniyoruz. Eğer hala emin değilseniz, aşağıdaki düşünün.

Bu eğer almak veya hasta ise yurt dışında, sağlık plan maruz tüm masraflarını kapatmayın Mayıs seyahat yaralı olduğunu biliyor muydunuz? Eğer tedavi masrafları yüksek sağlık planı ve maximums daha olduğunu siz zaten seyahat sigortası satın aldıysanız, bu fark için, sorumlu olacaktır. In fact, hatta hastaneler bazı ülkelerde delil olmadan bu hastalık veya sağlık sigortası olması kabul edilemez. Seyahat Sağlık ve Araç Sigorta Planları yazı okuyarak seyahat sağlık sigortası hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu herkes için, yaşı ne olursa olsun ya da zaman yurtdışına uzunluğu geçerlidir. Size varsayalım hasta için hedefe ulaştıktan sonra birkaç saat kalır. Ya da bir gün yapmak başka bir ülkeye seyahat ve bir trafik kazasında yaralandı olduğumuzu varsayalım. Veya bir çocuk varsayalım bir grup sınıf ziyaret yurtdışında, gıda zehirlenmesi alır ve hastanede gerektirir yaparken bir parçasıdır. Her durumda, yeterli seyahat sağlık sigortası olmadan, yukarıdaki maliyeti sorumlu olacak ve mevcut sağlık planının sınırlamaları ötesinde.

Bu nedenle, yurtdışına gitmeden önce, size yeterli bütçenizin yanlış olacaktır seyahat sağlık sigortası kapsamına emin olmak gerekir. Eğer uygun kapsamı zaten size sağlık planı ile kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmelisiniz, bir kredi kartı ile çalışan faydaları, hatta. Eğer kapsama alanı kendi ihtiyaçları için, o zaman seyahat sigortası ekstra masraf incurring olmadan yolculuk keyfini yeterlidir. Ancak, eğer kapsama alanı, ya da eğer kapsama yetersizdir veya emin değilseniz, var, sonra bir sonraki adım araştırma ve ihtiyacınız olan seyahat sigortası kapsamında satın alınmalıdır.

Ne kadar ödemek için bekliyorum?
Seyahat sigortasi

Bir kaç yıl bu maliyet önce Çin için ilk uçak bileti aldım 2000 $ gidiş-dönüş ve çevresinde çünkü ucuz seyahat sigortası online çevresinde alışveriş didn't seyahat sigortası yaz üzerine 500 $ maliyet. Birkaç yıl sonra, biraz büyük ve akıllıca ve seyahat sigortası Çin başka bir gezi için beni aşağı yukarı aynı kapsama alanı açısından daha az - yaklaşık 300 $ maliyet. Fark? Ikinci Seyahat için seyahat sigortası satın almadan önce, Çevrimiçiyim etrafında shopped ve doğru fiyatla ben gereken kapsama alanı var. Eğer benim seyahat acentası bu son Seyahat için seyahat sigortası satın aldığınız ediyorum, bu beni Seyahat için yaklaşık 600 $ maliyet ve sonra da benim uçak biletleri sadece 1.500 $ maliyet! Gitmek için değil tam olarak akıllı yol.
Seyahat sigortasi
Peki ne kadar size mal olacak? Bu kadar para olarak eğer hasta veya yurt dışında yaralanan ve herhangi bir seyahat sigortası kapsamı yoksa almak gibi bir mal olacak! Bu soruya açıkça cevap's. Aslında, ne kadar seyahat sigorta masrafları Yaşınız ve bağlıdır kapsama türünü seçin. Temel politikalar kadar az $ 5.50 USD $ 1000 kapsamında başına maliyet. Öte yandan, bir tam kapsama ilkesi maliyet için gezi maliyetinin 7 ila% 10, kendi yaşına göre bekleyebilirsiniz. Senin büyük olduğunu, o kadar çok ödersiniz. Ne olursa olsun politikasının ne maliyet, ancak çok tıbbi tahliye ve maliyeti daha az olması katacaktır! İyi haber şu kolayca, rahat ve hızlı araştırma ve yerini mükemmel ama ucuz seyahat sigortası ve maliyetleri azaltmak sırasında bilinçli bir alışveriş yapmak. Bu kadar çünkü seyahat sigorta şirketleri ve politikalarını ve kendi sürecinde para tasarrufu yüzlerce seçebilirsiniz bir seyahat acentası ne verilmişse almak daha iyidir.

Ne düşünmelisiniz zaman Alış Seyahat Car Insurance

Araştırma size yardımcı olmak için, burada bilinçli bir satın almaya yardımcı olacak bazı öneriler.

1. En kötü senaryo düşünün. Eğer mali sonra belki size kapsamlı bir politika gerek yoktur seyahat sigortası veya belki gerek yoktur en kötü senaryoya karşı olabilir.
Seyahat sigortasi
2. Emin politika Gözönünde emin olun, tıbbi tahliye kapsama dahil Eğer burada en iyi tedaviyi mevcut bir tıbbi bakım ihtiyacı yeterli tıbbi / diş kapsama sağlamaktadır ülkede alışkın olan standartların altında. Eğer kötü bir gelişmekte olan ülke veya gemisi bile düşmek bu mümkün olabilir.

3. Olası kapsam için mevcut sigorta poliçeleri kontrol edin. Burada zaten hırsızlık ve kayıp kapsama gibi ev veya kiracı politikası, ne olması için daha fazla ödemeye hiçbir duygusu.

4. Eğer sık sık seyahat ediyorsanız, yıllık veya yıl boyunca seyahat sigorta poliçeleri düşünmelisiniz. Bazen çok denir-dönüş seyahat sigorta poliçeleri. Ne olursa olsun adı, bu politikalar nispeten zaman tek-dönüş seyahat sigorta poliçeleri ile karşılaştırıldığında ucuz olabilir.
Seyahat sigortasi
5. Bilin ne satın alıyor, böylece daha iyi baskı okuyun. Bu şirket iptali veya kesinti için meşru bir sebep olmak için ne düşünüyor anladığınızdan emin olun. Eğer liste çok kısıtlayıcı olduğunu, belki başka bir politika düşünmelisiniz.

6. Sadece seyahat acentası kimden satın alma için kendinizi kısıtlamak etmeyin. O / O muhtemelen sadece ler kullanılabilir) bir şirketin ürün (olacak ve orada size kolaylık sağlamak için, ama bu kolaylık oldukça pahalıya mal olabilir!

7. Kapsamında hakkında soru sorun çok. Oynadığı "eğer olsaydı" oyunu. Terminolojinin net açıklamalar için sorun. Bu ve seyahat sigorta şirketi aynı dili konuşan olduğundan emin olun.

8. Için ulaşım sağlayıcı üzerinden sigorta satın etmeyin. Eğer havayolu, ne kadar yeterli sigorta kapsamında olacak iflas gidiyor?

Sonra almış Otomobiliniz Seyahat Sigortası ettik

Bu seyahat sigorta poliçesi bazı belirli tarihler arasında kapsar, bu yüzden erken Yolculuk başlatmak ya da genişletmek yolculuğun ilk seyahat sigortası politikası kapsamında tarihleri değiştirmeden unutmayın. Elbette, bu size ekstra maliyet olabilir, fakat bu kapsama olmadan zaman en çok buna ihtiyacı kendini bulmak daha ucuz's. Ayrıca, hemen hemen sizin yanınızda ne zaman yurt dışına gitmek seyahat sigorta poliçesi getirmek gerektiğini söylemeye gerek yok. Eğer evde masa üzerinde oturan's You politika danışın değildir. Ayrıca wherever you go seyahat sigortası firma ücretsiz destek telefon numarası ve diğer iletişim bilgileri taşımak gerekir. Eğer hasta almak veya zarar ve gerekli politika bilgi Otelinizi odada oturuyor Size iyi yapar. Bu da iyi bir fikirdir ile düzenli tıbbi kapsamında kartları ve bilgi getirmek için.

Bu ipuçlarını sizin için en iyi seyahat sigortası size yardımcı olacağını umuyoruz. Sonra aklın bu doğru fiyatla doğru seyahat sigorta poliçesi ile sigortalı olduğunu bilen gelen barış ile yolculuk almak. İyi yolculuklar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder