2 Ağustos 2009 Pazar

Kanser teshisi konduktan sonra hayat sigortasi

Amerikan Kanser Derneği doktorlar kanseri 1,4 milyon yeni vaka üzerinde ABD'de 2007 yılında, 559.650 'den fazla kanser ölümlerin ilgili teşhis edecek tahminleri. Eğer kanser hastalarının çoğunluğu arasında ve en az beş yıl boyunca hayatta kalmak için aşağıdaki tanı, başka bir mücadele karşısında Mayıs: hayat sigortası satın.

Kanser hastaları için hayat sigortası satın almak değil, mutlaka imkansız zordur. Bir politika sağlamak için şansını büyük ölçüde türü, sahne ve kanser notu, ve tedavi planı bile bağlıdır. İşte size ve kanseri ve tedavi edilebilirlik alırsınız oranı arasında bir ilişki vardır. Cilt kanserinin bazı tipleri, örneğin, hayat sigortası şirketleri ve deri kanseri tarih Mayıs bile etkisi primleri ile çok düşük riskli olarak kabul edilir.

Meme ve prostat kanseri yaygın ve tedavi edilebilir formlar ile Başvuru idealdir koşullarda "derecelendirmesi bir" standart almak mümkün olabilir. Ama lösemi veya kolon kanseri öyküsü olan hastalarda bir "" ya da "yüksek standart altı" derecesi en iyi, standart altı veya almaya reddedilmesi düşebileceğini. Bu büyük olasılıkla bir politika elde edemeyecekleri metastasized vardır kanseri herkes.

Dr Charles Levy, Senior Vice President ve AIG Amerikan Genel Yurtiçi Hayat Sigortası Cos. başkanı sağlık müdürü, "Biz daha iyi ve daha iyi bireysel kanser ve riskleri ayırt edebiliyoruz" dedi. AIG Amerikan Genel gibi hayat sigorta primleri, nerede kanser türleri ve tedavilerde faktörü belirlemek için karmaşık tablo var. Sonuç iyi prim nedeniyle başvuru birlikte bir "ortalama olarak lumped olmayabilir."

Birçok sigorta hala kanser tedavisi geçiyor birine bir politika teklif değildir. Kanser türüne bağlı olarak, yaşam sigorta de sürşarj eklemek için de geçici bir düz İlave denir isteyebilirsiniz. Örneğin, AIG Amerikan Genel bazen iki ile beş yıl için, başvuran kanser ve tedavi bağlı olarak geçici düz ekstra ücrete tabi değildir. İyi haber rağmen bu ekstra prim pahalı olabilir, otomatik zaman bir süre sonra yok olacaktır.

Kanser riski sigorta uzmanları

Bir özel hayat sigortası ajan bir hayat sigorta poliçesi satmak olacak sigorta bulmak için, bazı durumlarda sen kimin kanser bir geçmişi vardır insanlar için hayat sigortası bulma konusunda uzmanlaşmış bir komisyoncu bulmak daha iyi olabilir kanser sigorta şirketleri arayacaktır.

Bu simsarlar özel sorular Underwriters zaman başvurunuzu dikkate cevaplandığında isteyecektir bilir. Birçok verdiğini birkaç sigorta ile, bu nedenle şirketler en iyi kanser ölüm için hayat sigortası poliçeleri fiyatlı olan sunduğumuzu biliyor ilişkiler geliştirdik. Bazı simsarlar kimlerin tıbbi kayıtları toplama ve düzenleme konusunda uzmanım uzmanlar var.

Hayat sigorta için en uygun başvurunuzu görüntüler başvurunuzu yönlendirilmesi, bu simsarlar ve hayat sigortası için en düşük prim en doğru fiyat teklif bulmanıza yardımcı olacaktır. Her zaman önce, sigorta ve mali gücünü kontrol edin ve bu ajan veya istediğiniz komisyoncusu için devlet lisanslı olduğundan emin olun herhangi bir poliçe satın.

Kanser ölüm için hayat sigortası stratejileri

Eğer sağlıklı bir kanser ölüm olan, hayat sigortası daha mümkün olduğunu. Burada en iyi primi almak emin olmak için yapabileceğiniz şeyler olabilir durumunuza sunuyor.

1. , Ilk patoloji raporundan tıbbi kayıtlarına tedavi kayıtlarına olası tüm tıbbi kayıtları önce geçerli topla. Bu tıbbi Underwriters sağlar ve kanser tarih size en komple resim, sağlık var. Çünkü hayat sigorta bunları istek ve gidiyor onlar için bekleyecek, tüm bu kayıtları önce kanser sigortası için uygulama sürecinde gecikme azaltır geçerli olmak. Size sonunda daha iyi prim elde edebilirsiniz Verdiğiniz bilgiler: ne kadar az hayat sigorta Underwriters size, daha size olduğunuzu varsayın olma olasılığı ile ilgili en yüksek riskli ve yüksek primler buna göre teklif biliyor. Eğer, daha fazla muhafazakârlık bir tarafında hata olabilir bulanık's Levy göre, göre. "

2. Emin siz doktor tedavi planları uygun sahip olun. Eğer doktorunuz bir yıl içinde tekrar görmek istedi ve geri dört yıl içinde, önce hayat sigortası için doktorunuza için check-up için elde henüz Örneğin, Levy, diyor. Hayatın sigorta Sensiz bir politika sunmaya devam olmadığını check-up sonuçlarını görmeye önce. Aynı şekilde, eğer meme kanseri oldu ve Aralık ayında bir mammogram için nedeniyle olduğunuz ve kanser sigortası için Ekim geçerli, hayatın sigorta olasılıkla gelecek mammogram sonuçlarını beklemek olacaktır.

3. Çeşitli şirketlerin fiyat alın. Politika masrafları şirketler arasında büyük ölçüde değişebilir.

4. Eğer bir profesyonel, kardeş üyelik veya size ait siyasi organizasyon ile grup hayat sigortası alabilirsiniz.

5. Bir "" politikası kademeli düşünün (bir sınırlı yararlarını) eğer tam ölüm yardımları elde edemezsiniz. Eğer sigortalı kanser gibi bir durumda, bir, önce politikası yürürlüğe giren bu var ölür bir Graded politikasının ilk birkaç yıl içinde, şirketin sadece prim ve nominal değerinin bir parçası öder. Eğer sigortalının belirtilen sınıflandırma dönem sonra ölür, şirket politikası tam yüz tutar ödeme yapacaksınız.

Eğer kanseri başarıyla tedavi edildi ve başka sağlığı yerinde ise, büyük olasılıkla bir kanser hayat sigorta poliçesi alabilirsiniz. Eğer sağlıklı ve kendi tedaviler iyi gitti gösterebilir, çeşitli sigorta işletmeniz için rekabet Mayıs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder