17 Ağustos 2009 Pazartesi

Hayat Sigortasi ve saglik sigortasi

Hayat Sigortası: What Kind ve Ne Kadar?

Olmak arasındaki orta yer bulma "sigorta" yoksul ve korunmasız gerçek ihtiyaçlarının değerlendirilmesi gerekir ve uygun fiyatlı ürünler seçmek. Bu makale sigorta ürünleri farklı türlerde ve kişisel mali planı bu çalabilir rolü duyurdu.
Sen önce Başlat
Hayat Sigortasi ve saglik sigortasi

Hangi sizin ev üyeleri hayat sigortası kapsamına gerektiğini düşünün *. (Bu genellikle kim gelir kazandığında herkes sigorta iyi bir fikirdir.)
* İster grup hayat sigortası kapsamı için işyerinde geçerli öğrenin. Eğer zaten varsa, anlamak için politika inceleme tam olarak ne fayda sağlar.
Akılda eğer bağımlı ve kimsenin sahip bu sigorta hayat ihtiyacınız olabilir tutun * size maddi destek için güvenmektedir.

Nasıl Kılavuzları için Hayat Sigortasi ve saglik sigortasi

* İlk Ev satın almak
* Sizin Emekli Kontrol Listesi
* Kullanımı Kredi akıllıca
* Finansman yeni bir araba
* Daha fazla nasıl kılavuzları için

Hesap Makineleri

* Ne kadar üniversiteye mal olacak?
* Kapsamlı ipotek hesap makinesi
* Nasıl harcama kadar mı?
* Nasıl bordro ayarlamaları çekmek benim-gelir nasıl etkileyecek?
* Ne kadar emeklilik için tasarruf gerekir?
* Daha fazla hesap makinaları

Konular

1. Alış Hayat Sigortası: What Kind ve Ne Kadar?
2. Türleri Sigorta
3. Ne Kadar Sigorta ihtiyacım var?
4. Hayat Sigortası Diğer Türleri
5. Sonuç

1
Alış Hayat Sigortası
Hayat Sigortasi ve saglik sigortasi

Konvansiyonel bilgelik bu hayat sigortası, satın alınan değil satılan olduğunu söyledi. Diğer bir deyişle, bazı insanlar hayat sigortası sahip önemini tartışmak için isteksiz, ve diğerleri sadece gerekli hayat sigortası için habersiz bulunmaktadır. Her ne kadar pek çok büyük şirketlerin yararları paketin parçası olarak hayat sigortası sağlamak, bu kapsama yetersiz olabilir.

Kimler hayat sigortası ihtiyaçlarını? Eğer size mali destek veya bağlı Eğer evde çocuk bakımı, yemek ve temizlik gibi hizmetler ile aile sağlayan çalışma bireyler ise, hayat sigortası gerekir. Büyük çiftler de çift's emeklilik tasarruf imkanı karşı hayatta kalan eş korumak için beklenmedik sağlık giderleri ile tükenirse olarak hayat sigortası gerekebilir. Ve önemli varlıkları olan bireyler veya Stationwagon vergilerin etkilerini azaltmak gelecek nesiller için servet aktarmak için yardımcı olmak için hayat sigortası gerekebilir.
Başa dön
2
Türleri Sigorta

Dönem sigorta en temel ve genel olarak, bir insan için hayat sigortası formunu 50 yaş altında pahalı. Bir dönem politika zaman belirli bir süre için, genellikle 1 ile 10 yıl ve her dönem sonunda yenilenebilir olabilir yazılmıştır. Ayrıca, her dönem sonunda prim artış ve prohibitively büyük kişiler için pahalı olabilir. Bir düzey dönem politikası kadar süre yıllık sigorta primi olarak 30 yıl kilitlenir.

Çünkü sizin ipotek anapara ve amortisman maç için yazılmış olabilir Bakiye Dönem sigorta, bu tema üzerine bir varyasyon Declining genellikle ipotek sigortası olarak kullanılmaktadır. Bu Premium sabit terimi üzerinde kalır, karşısında değeri giderek azalır. Sonra ipotek, sigorta artık gerekli ve poliçe süresi dolduğunda kapatıldıktan ödenir. Birçok diğer politikaların aksine, vadeli sigorta hiçbir nakit değeri vardır. Bu anlamda, bu "" sigorta herhangi bir yatırım seçenekleri ile saf. Faydaları yalnızca politika's dönem ölmek ödenir. Eğer politika yenilemek seçerseniz sonra dönem sona erdiğinde, kapsamınızı sona eriyor. Ne zaman vadeli sigorta satın almak, o kadar yaşı 70 ve sürekli sigorta bir muayene olmadan Cabrio için yenilenebilir bir politika için görünebilir.

Bütün hayat bir tasarruf bileşeni ile sürekli koruma birleştirir. Sürece size prim ödeme devam ederseniz, sizi kapsamında bir düzeyde prim oranında kilit edebiliyoruz. Bu prim bir kısmı nakit değer olarak tahakkuk ettirilir. Politika kazançlar değer olarak, politikanız's nakit değer vergisinin% 90-free için ödünç almak mümkün olabilir.

Evrensel Yaşam tüm yaşam için tasarruf bileşen üzerinde potansiyel olarak daha yüksek kazanç ve imtiyazından ile benzer. Evrensel yaşam politikaları da yüksek prim ve yüz değeri konusunda esnek vardır. Primler, azalma veya ertelenen ve artırılabilir nakit değerleri geri olabilir. Ayrıca, seçenek karşısında değerleri değiştirmeniz gerekebilir. Evrensel yaşam politikaları genellikle nakit değeri garantili iade, genellikle en az% 4 sunuyoruz. Bir yıllık bildiri alırsınız ayrntlar nakit değer, toplam koruma, kazanç ve ücretleri.

Sigorta bu tür engellerle daha yüksek ücret ve faiz oranı duyarlılığı içerir. Evrensel politikaları kadar dahil-ön ücretini de devam eden idari ücretler için prim olarak yüksek 5% 7% toplam. Ayrıca zaman faiz oranları düşüş artırılması için prim bulabilirsiniz.

Değişken Yaşam politikanız's nakit değeri üzerinden prim ve kontrol sabit genellikle sunuyor. Nakit para değeri hisse senedinin Istediğiniz, bono veya para piyasası finansman seçenekleri yatırım olduğunu. Nakit değerler ve ölüm yardımları artış ve yatırım seçenekleri ve performansına dayalı kalmaktadır. Her ne kadar ölüm yardımları genellikle bir zemin varsa, orada nakit değerleri üzerinde hiçbir garanti olduğunu. Bu politikaları için Ücretleri evrensel yaşam için daha ve yatırım seçenekleri uçucu olabilir yüksek olabilir. Olarak fon sigorta sözleşmesi yatırım kalır artı tarafta, sermaye artışları ve diğer yatırım kazançları vergi sürece ertelenmifl tahakkuk.

Evrensel Değişken hayat sigorta poliçesi en agresif türüdür. Değişken hayat gibi, yatırım fonları için yatırım kontrol. Ancak, özgün yüz değeri ölüm yardımı dışında evrensel değişken politikaları üzerinde hiçbir garantisi vardır. Bu politikalar muhtemelen en iyi olan riskleri dahil Ödeyebileceğinizden refah tüketiciler için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder