25 Ağustos 2009 Salı

Ikraz nedir ( ikraz nedir )

Bu ortak tuzakları sizin aile için değerini azaltabilir hayat sigortası ile yapılan Beware ... veya IRS bir paket ödeme bırakın.

Tuzak: Çok fazla hayat sigortasına sahip olmak, çok uzun. Size çalışma ve aile yükselterek yıllarda, büyük olasılıkla gelir kaybına karşı olası ailenizi korumak için hayat sigortası önemli bir miktar gerekir.

Ancak üst düzey yıl yaklaşım olarak - çocuğunuzun büyüme ile mortgage ve emeklilik hesapları finanse karşılığını - sigorta ihtiyaçlarını keskin bir azalma olabilir.

Için birçok, hayat sigortası sahibi için gerekçe emlak vergileri finanse etmektir. Ama bu ihtiyaç son vergi yasası değişiklikleri tarafından bireyler için 1 milyon dolar için emlak ve hediye vergi muafiyet miktarını artırmak azaltılmıştır.

Gereksiz sigorta koruması için ödeme olarak, fırsat daha yüksek verim elde yatırımlar kadar geçer.

STRATEJİ

Gözden sigorta kişisel durumlarda değişiklik ışığında ihtiyaçlarını ve emlak vergisi doğmasına. Eğer çok fazla sigorta, .. düşünün kendi bulmak

* Vergi-rant ertelenen bir sigorta şirketi tarafından verilen için hayat sigortası Swapping artan bir yatırım geri almak için. Bu vergi aracılığıyla size sigorta poliçesinin disposition herhangi bir vergiye tabi kazanç önlemek sağlar serbest döviz, düzenlenebilir.

* Yardım için sigorta poliçesi Bağış. Sen politikasında maliyet esasına için vergi indirimi alırsınız genelde, bunu içine ödedim prim miktarı.

* Çocuğun veya torunu için politika hediye yapma. Politika parası vergi alıcıya çocuk veren ücretsiz olacaktır mali güvenliği konusunda önemli bir başlangıç. Hediye de vergiye tabi mirastan, size hediye sonra üç yıl hayatta varsayarak politikası kaldıracaktır.

Size aktarmak ve gerekirse sizin emlak ve hediye vergi muafiyet miktarı parçası kullanarak yıllık hediye vergi hariç (şu anda 10.000 $ alıcı başına veya 20.000 $ zaman hediyeler evli bir çift tarafından yapılır) kullanarak hediye vergi ödeyerek engelleyebilirsiniz.

* Politika Tahsili. Bu sizin cebinde nakit koyacağım, ancak miktar ilkesi için aldığınız ölçüde vergiye tabi gelir gerçekleştirmek size içine primler üzerinden ne ödenen aşıyor.

Emlak vergi planlaması: Eğer hala potansiyel emlak vergileri finanse etmek için bazı hayat sigortası ihtiyaç bulmak, ikinci-hem siz ve eşiniz ve hayatta ölümü üzerine parası öder kapsayan politika ölmek kullanmayı düşünün.

Emlak vergisi indirimi tüm medeni bir eşin varlığının sağlar emlak vergisi hayatta kalan eş için ücretsiz, bu nedenle hayatta kalan eşin ölümü üzerine bir çiftin emlak vergi yükümlülüğü nedeniyle hale geçmektedir.

İkinci bir--böyle bir veraset vergisi tasarısı finansmanı için fon sağlayabilir önemli ölçüde daha az maliyetle daha iki sigorta poliçeleri satın alma birbirinden ayrı olarak her bir eşin kapağı politika ölmek.

TRAPS

* Kendi hayat sigortasına sahip olmak. Çünkü kendi hayatına gelirleri vergiye tabi emlak dahil bir politika sahibi die Bu sigorta gelirleri emlak vergisine kadar% 55 fiyatlara konu olduğu, neden olabilir.

Politika yararlanıcı olan bu tuzak kaçının, bu kendi veya politika tutun ve dağıtmak için talimatlara göre gelirleri bir hayat sigortası güven oluşturarak.

Hala politika politikası sahibine (lehdar veya güven) hediyeler yaparak, barınma vergi dan hediye şekilde yıllık hediye vergi dışlama kullanarak prim finanse edebilirim.

Faydası: zaman senin hayat sigorta yararlanıcı tarafından sahibi olduğu, sigorta gelirleri emlak ve gelir vergisi ücretsizdir.

Ilgili hataları önlemek için ...

* Kendi hayat sigortasına sahip olmak ve yararlanıcı olarak eşiniz adlandırma. Sigorta gelirleri için ölüm sınırsız medeni kesinti nedeniyle emlak vergisi kaçış olacak - ama eğer eşiniz gelirleri sahibi ölürse, onlar kendi Stationwagon vergiye tabi olacaktır.

* Bir kişi hayatı Owning sigorta ve yararlanıcı olarak üçüncü bir kişi adlandırma.

Yararlanıcı olarak Örnek: Bir eşin diğer eşin hayatına sigortası sahibi ve isimleri bir çocuk.

Tuzak burada çünkü politika sahibi Faydalanıcının tayin kontrolleri, yararlanıcıya yararına ödeme vergiye tabi hediye politika sahibi tarafından yapılması sayılır.

Yine, yararlanıcı hayat sigortası, kendi veya hayat sigortası güven politikası ile kendi sahip olan bu tuzak kaçının.
ikraz nedir
Önemli: Eğer kendi sigorta hayat sigortası güven, kurmak güven alanında bir uzman tarafından kaleme olduğundan emin olun. Güven belgeleri nonspecialists tarafından hazırlanan kolay, böylece başarısız olmasına neden güven teknik gereklerine uymak için başarısız olursa kötü dil yanlış içerebilir.

* Hayat sigortası karşı Borrowmg. Çünkü politika kredileri vergi nakit ücretsiz kaynağı ve düşük faiz oranı taşımak sağlayabilir Bu hayat sigortası karşı ödünç için cazip olabilir.

Ama tuzakların bir çift sigorta karşı borçlanma sonucu olabilir ...

* Ne zaman sana, muhtemelen sigorta satın sigorta parası azaltmak sigortası karşı, ödünç ailenizin daha fazla finansal risk maruz kalır.

Tehlikeli senaryo: Tipik olarak, sigorta karşı kredi faiz nakit olarak ödenmiş değil politikasına karşı tahsil edilir. Eğer kredi ve faiz türevleri ödenmesi değil kadar politikanın değeri eşittir, kredi büyüyebilir. Sonra politika sona erdirir ve ödenmemiş kredinin tutarı vergiye tabi gelir fark (a "Forgiven borç") eksi politikası içinde temel rağmen hangi ile vergi ödemeyi nakit gelir elde.
ikraz nedir
* Eğer sigorta karşı ve sonra başka bir kişiye ödünç transfer politikası, politika parası gelir vergisine tabi olabilir.

Wby: ne zaman buna karşı ödünç olan bir politika hediye aktarılır, alıcı ödenmemiş borç yükümlülüğü kabul ederek politika satın aldığınız için, kabul kredi alış fiyatı olmanın miktarda sayılır.

Ve, Vergi Kanunu, mevcut bir hayat sigortası alıcı eğer satın alma fiyat politikasında donör's temelini aşan oldu vergiye tabi gelir politikası parası satın alınır altında.

Örnek: Bir üst bir 500,000 $ sigorta poliçesi sahibi kendi hayatı bir 100.000 $ nakit değeri vardır. O politika 60.000 $ bir maliyet temeli vardır. O ilke 10.000 $ olan nakit değerini azaltmak için, daha sonra bir çocuk politikasının bir hediye yapar 90.000 $ ödünç.
ikraz nedir
Sonuç çocuk 90.000 $ kredi yükümlülüğü kabul ederek politika satın almış sayılır olmasıdır. Bu nedenle 410.000 $ politika yarar yerine çocuk ne zaman ödenir gelir, vergi ücretsiz olarak vergiye tabi olacaktır.

Bottom line: Krediler sorunlara neden, bu nedenle hayat sigortası karşı kredi almaya iyi değil.

Zaten hayat sigortası, karşı Krediler geçtiniz onlar neden olabileceği herhangi bir beklenmedik sorunlar için bir uzman ile bunları gözden geçirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder