4 Ağustos 2009 Salı

Otomatik sigorta dönem kaybı

Otomatik Sigorta kullanın Dönem kaybı nedir?

Bir tüketici gerçekten seyretmek değildir şeyleri, ama umuyoruz, kendi otomatik sigorta yerine araç kendi otomobil yerine ediliyor ve maliyetini karşılamak olacaktır. Birçok otomatik sigorta poliçeleri aslında bu otomatik olarak vermeyin. Eğer tüm araç bağlı at, size bu kapsama bu tür dahil olduğundan emin olmak önemlidir. Kiralık Araba ucuz değil!

Eğer otomobil veya RV için otomatik sigorta kapsamı bu tür var nasıl söyleyeceğiz? Öncelikle, aracınızın sigorta poliçesi bakmak gerekir. Aradığınız dili adı kullanımı "zarar gelir." Ne kullanmak kapsama kaybı nedir? As the name göstermektedir kullanmak kapsamında kaybı ulaşım için harcama anlamına gelir, diğer yandan da otomobil tamir veya değiştirilmesi bulunuyor. Pratik olarak, bu sadece bir kiralık araba için yer var demektir. Nitekim, bu otomatik sigorta sektöründe de dahil olmak üzere pek çok insan, araç kiralama kapsamında fıkra bu fıkra bakın.
Kullanmak otomatik sigorta kaybı Alış

Araç politikası ile kullanmak otomatik sigorta kaybı Alış kesinlikle yapmak istediğim şey. Daha fazla araba sigortası coverages ve otomatik sigorta satın alma fikri, belki bir çoğu insan için en sevdiğim şeylerden biri tırnak. Bu gün için araç olmadan devam dedi olmak çok kötü. Most of us çalışmak ve eve götürebilir. Most of us sadece kurtulmak için yiyecek gibi temel şeyleri bulmak için araba lazım. Gerçekten ne kadar yoksa bir araç olarak bağlı fark yoktur. Eğer, basit bir küçük testi deneyin yaz inanmıyorum. Bir arkadaşına bir sabah arabanı ödünç verir ve günün sonuna kadar geri getirmek için bunları söyler. Benim size öğle tarafından çatlak devam edeceksiniz garanti!
sigorta dönem kaybı
Kullanmak kasko kaybı sadece altın ağırlığını değer. It gibi şimdi görünüyor olabilir, ama o zaman aniden ve çevresinde elde etmek için araç dükkanda olduğunu gerekir. Tur veya Turizm kendi parayla bir turist araç için bir kaç gün fazla ödeme son derece pahalı bir teklif. Araba sigortası kapsamında kullanım kaybı için 10 ila 20 dolar bir yıl ek ödeme kesinlikle daha iyi bir anlaşma. Do it!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder