14 Ağustos 2009 Cuma

Trafik sigortasi fiyatlari

Araba sigortası müşterilerinin fırsatçı hırsızlar şansını kendi otomobil girmeye vermek için çağırdı edilmiştir. Alanında Polis nedenle nasıl sürücüler en iyi araç suç kurbanı olma önlemek olabilir tavsiyelerde yayınladı var. Bunlar, sürücüler ve kasada sadece parki sağlamak-olmadan-be hırsız gelen istenmeyen dikkat çeker emin olmak için gerekli alanları yanar önerdi.
Rapor hakkında kasko müşterilerinin tepki
Trafik sigortasi fiyatlari
Lorna Watson güney doğu suç azaltma memuru da kullandığınız güvenlik cihazları fırsatçı suçluları caydırmak için iyi bir yol olduğunu ileri sürdü. O bu özelliğini bir araç içinde kalan çalmaya araba hırsız için yalnızca bir dakika sürer açıkladı. "Bu uzun ve sahibi için sigorta şirketi ile anlaşma için sinir bozucu olabilir, bir sürü alır veya araç tamir için herhangi bir zarar varsa alternatif ulaşım düzenlemek için," diye de açıkladı. Trafik sigortasi fiyatlari

Bu arada, Buxton araba sigorta şirketleri bir müşteri yakın polis tarafından kendi araç güvenlik hızlandırma gereken Mayıs uyardı edildi insanlar Vandals saldırısına sayısındaki artış aşağıdaki önlemleri.

Yazarın notu: Trafik sigortasi fiyatlari Bu Buxton, birçok motorlu araç sigorta şirketlerinin olduğu en büyük bir Swinton Car Insurance Company, bu sloganı ise "burada birkaç kilo bir ay için en sevdiğiniz kişinin iyi bak. Daha fazla bilgi doğru araç bulma sigorta olmak zor özellikle bu kadar çok şirket olduğunu çalışabilirsiniz. Bu nedenle Swinton, yeni bir değişiklik sağlayabilir's, sizin için araba sigortası fiyatlarını karşılaştırın İngiltere'de en sigorta arayarak müşterilerimiz en ucuz fiyatlarla getirmeye.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder