11 Ağustos 2009 Salı

Ev sigortasi primleri

Ev sigorta karşılaştırmaları mı arıyorsunuz? Istersek tırnak karşılaştırmak ve hızlı ve kolay bir şekilde ucuz bir oranı elde bilgi edinmek ister misiniz? Okumak ...

Ne ev sigorta nedir?

Homeowners Insurance daha adil evinize daha kapsar. Ayrıca kişisel eşyaları kapsar ve kişisel sorumluluk davalar sizi korur. Burada ne kapsar's:

* Sizin ev - Homeowners kapsamında tamir veya ev sonra bozuk olan veya fırtına, yangın, su sızıntıları tahrip ve vandalizm yeniden öder. Sel veya deprem kimden Hasar standart politikalar çerçevesinde, eğer bir alanda burada bunları satın almak için bu coverages gerekir canlı kapsamında değildir.

* Kişisel özellikler - giysi, mobilya, cihazlar gibi kişisel mülkiyet yerini alacak Homeowners sigorta, ve elektronik, zaman ya da çalıntı zaman birlikte yangın, vandalizm, fırtınalar ile zarar ve su sızdırıyor. Mücevher veya bilgisayarlar gibi Pahalı öğeleri standart politikaları kapsamında olmayabilir, ama eğer gerekiyorsa bu öğeler üzerinde kapsama artırabilir.

* Sizin varlıkları - Birisi sizin mülkiyet konusunda kendisi acıyor ve sizin ev politika zararlardan ona mahkeme tarafından ödüllendirilmiştir, ayrıca yasal ücretler ve mahkeme masrafları ödeme yapmakta sues.

Eğer başka bir yerde yaşamak gerekir * Ek yaşam giderleri - Eğer ev hasar veya imha ve ihtiyaçları tamir edilecek veya yeniden inşa ederse, ek yaşam giderleri (otel faturaları, restoran faturaları, vs) için telafi olacak.

Nasıl ev politikası karşılığı kaydedebilirim?

Sizin ev politikası tasarruf etmenin en iyi yolu ucuz fiyatlara sahip, güvenilir bir şirket bulmaktır. Hızlı ve kolay bir sigorta karşılaştırma sitesi için farklı A oranı tırnak şirketler puan alabilirsiniz giderek yapabilirsiniz. (Aşağıdaki bağlantıya bakınız).

Sonra ucuz oranında bir firma bulduk, hatta daha da indirimli yükselterek için prim düşürebilirsiniz. Örneğin, $ 500 $ 1000 için% 25 için sigorta primi kadar tasarruf edersiniz sizin indirimli yükselterek. $ 2500 için% 35 yükseltmek için sizi kurtarır. Ev sigortasi primleri

Nereden farklı şirketlerin oranlarını karşılaştırabilir miyim?
Ev sigortasi primleri ne kadar?

Ziyaret http://www.LowerRateQuotes.com/homeowners-insurance.html veya aşağıdaki bağlantıyı tıklayın üzerinde üst ev sigorta oran karşılaştırmaları için-notlandırılan şirket ve ne kadar kaydedebilirsiniz bakın. Bunlar, daha fazla ipucu ve Makaleler bölümünde tavsiye almak ve elde bir sigorta uzman cevap servis sohbet çevrimiçi kullanarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder