28 Ağustos 2009 Cuma

En ucuz motorsiklet sigortasi

Motosiklet sigortası olanların kendi için gerekli olan ve bir motosiklet kullanın. Orada motosiklet sigortası sizin için kullanılabilir üç tipi vardır. Kapsamlı motosiklet sigortası, üçüncü maddi hasar sigorta ve kıdemli, eski ve klasik araç sigortası size mevcut üç tipi vardır.

Kapsamlı motosiklet sigortası olan komple kapağı ile kiralama sağlayan içerir ve zararlardan Birilerinin mülkiyet için kiralama ile neden olabilir sağlayan komple sigorta güvencesi sağlar. Kapsama Bu tür iyi scooter için de çalışır.

Üçüncü taraf maddi hasar motosiklet sigortası bu özellik ve araç başkasına kapsayacak sigorta türüdür, ancak kendi kiralama korunmasını sağlamak değildir.

, Vintage Veteran ve klasik araç sigortası, çünkü bir hobi veya eğlence kullanmak sadece kullanılan o kadar tahrik olmayan 15 yaş üzerinde olan motosikletlere bir türüdür.

Motosikletinize sigorta bu tür ek olarak, ayrıca, zarar motosikletinize sırasında o koruma sağlayan üçüncü şahıs sigortası olması gerekir. Sigorta Bu tür amacıyla ACT motosikletinize kayıt zorunludur.

Motosiklet Sigorta kapsamı altında:

Çoğu kişi kapsamlı motosiklet sigortası olması gerekir. Orada ve koruma sizin için bisiklet istiyorum miktarda bütçeye dayalı sen satın alabilirsiniz kapsamının farklı miktarlarda bir dizi vardır.

Sigorta Bu tür, sigorta şirketi masrafları olasılıkla sizi, hangi onarımı veya araç yerine veya veya motosiklet piyasa değeri kararlaştırılan bir ödeme ödeme içerebilir kaza ile ilgili kapsayacaktır. Büyük olasılıkla, tamir yangın masrafları veya kilitlerin yerine, ve başkalarının koruyan bir politika sağlar. Kapsamlı bir paketin parçası olarak, bu sorumluluk kapsamı sizin için yasal ücretler, tazminat ödeme dahil olmak üzere motosiklet iken birileri zarar gerektiğini, zarar herhangi yolcu veya kapsama tarafından işvereniniz için neden kapsama büyük bir sağlayacak eğer motosikletinize iş amaçlı kullanılır.

Kapsamlı bir plan zaman araç toplam kaybı, ve çekme fırtına, hırsızlık, yerine gelen kapsamı ile motosiklet sağlayacaktır. Açtığınızda ülkenin motosikletinize çıkar, kapalı değildir en kapsamlı motosiklet sigorta poliçeleri mekanik arızaları için kapağı size vermeyecektir.

Buna ek Avustralya, herhangi bir bireysel çalışma bir motosiklet Üçüncü taraf sigortası veya TPE gerektirecektir. Sigorta Bu tür bir karşı zaman bir kazaya neden diğer yol kullanıcıları tarafından yapılan yaralanma iddialarına karşı koruma sağlar.

Sağlayıcı sizin için sorular: En ucuz motorsiklet sigortasi

Eğer özel ihtiyaçlarınız varsa, sigorta şirketinizle görüşün. Politikalar, ancak sorumluluk koruma içermelidir bile kapsamlı bir paket yeterli olmayabilir. Birlikte yanı sıra üçüncü şahıs sigortası kapsamlı sigorta içeren gerekir en sigorta şirketleri için ayrıntılı bir paket koymak. Sağlayıcınızın sorun:

Nasıl iddia yapmak için:

Ne ve kapalı ne (burada özel olarak) politikanız ve prim ödemeleri ne zaman bir kaza ve bir iddia (hızı gitmek) yok yaparsam ne olur emin olun kapsamında değildir orada kancası motosikletinize sigorta ile ilgili herhangi bir indirim var diğer tip?

Yolları Motosiklet Sigortası kaydet:
En ucuz motorsiklet sigortasi
Sizin için sigorta hakkı paketi alın. Eğer sık motosiklet sürücüsü yoksa, bu düşük maliyet Vintage sigortası için hak kazanabilirsiniz. Eğer iş için, sizin motosiklet kullanım sağlayıcı bu vaktinden önce bildirmek emin olun.

Senin motosiklet için sigorta daha düşük bir fiyat almak için en önemli yolu, karşılaştırmalı alışveriş avantajlarından almaktır. Çeşitli sigorta şirketleri ile konuşun size ne sağlayabilir öğrenmek için. Çoğu durumda, ek politikaları için de indirimler bulacaksınız. Senin motosiklet ile toplam ödeme oranını düşürebilir aracınızın sigortalanması.

Imzalamadan önce dikkat:

Okuyun motosiklet sigorta poliçesi üzerinden iyice. Politika belirli bir sayfa listeleyen tüm öğelerin yer almaktadır ve kapsamı dışındadır olacaktır. Ne kapsamında değildir ve bunlardan birine bir açıklama olsun anladığınızdan emin olun. Bu nihai karar faktör sanki veya imzalaması gerektiği olacak. Sizin politikanız tam bir anlayış olduğundan emin olun!

Ek Kapsama düşünün ve:
En ucuz motorsiklet sigortasi
Kapsamlı motosiklet sigortası yanı sıra, aynı zamanda üçüncü taraf maddi hasar motosiklet sigorta emin olun. ) Ayrıca, herhangi bir eklentiler politikanız etmek için yol kenarında yardım (örneğin büyüklükte olmalı. Ekleme yararları düşünün borç veren size, araba kiralama, ve indirimler, senin de dahil olmak üzere ne sağlayacaktır bekliyoruz hangi olmak ekleyebilirsiniz kaza bakımı, sonra - Bazı durumlarda ons. Bazı onarımlar hakkında ömür boyu garanti ile de sağlayacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder