26 Ağustos 2009 Çarşamba

Yangin sigortasi hesaplama

Not That Life Insurance Agent Reklam Wanted Cevap mı. Hiç ağır trafikte araç sürücüsü blindfolded mi? 1.500.000 ajanlar günlük, esas olarak 700.000 yeni olanlar yapıyor. Kendileri tarafından ajan sigara ile devam-existent Korkuluk, ve kariyer ortadan kaldırmak. Eğer onlar ise kör sürüş olacağını biliyordu bu iş girmiş miydi?

Ben bile bu bile size ellerini olsun bazı yağmurlu gün para bir sigorta acentası olarak dört yıl yaşayamaz bahis olacaktır. Hayatta kalma ne Eminim, sadece olduğunuz bir% 10 şans? Daha kesin olmak gerekirse, altı yüzde başarı şansı o olun. Bu istatistikler yeni işe alınan ajanların toplam hakkında ne ortaya dördüncü yıldönümünü kutlamak için parti mümkün.

Size kariyer ajansı biliyorsanız bilerek hata için kurma nedir? , Ve ajansı deli olduğunu söylemek istiyorsunuz bunu fark yoktur. Için kariyer ajan tarihinin bir yüz yıl içinde bu planı gizli tutulmuştur.

Beni Dr Doom Don't call
Yangin sigortasi hesaplama
Ben ödev ve yoğun analiz 25 yıl hemen üzerinde yaptık. Kim kimin için işe's kariyer Sigorta Kurumu'nun sigorta acentası manger rica edin ilerleme sizin eksikliği oldu başarısız fay yer almaktadır.

Hemen belli değil Bazen bir konunun en önemli yönü var. Resmi tamamlamak için okumaya devam edin.

Kimin suçu var? Olaylar yaklaşık% 50 olarak, başarısızlık oranı hem yeni ajan ve kariyer ajansı, isnat edilebilir. Ajan pozisyon için uygulandı ve olmamalıdır İşveren onu işe olmamalıdır. Yeni askerler bu yarı "sipariş girenlerin", bir satış başvuru formunu doldurun, ancak bu bir müşterinin işyerinde veya evde direkt satış çok uzak bir mesafe olduğu bulunmaktadır. Zaman dinlenme, ben vereceğini neredeyse tamamen kariyer suçu ajansı sistemi.
Yangin sigortasi hesaplama
Bu sonraki bölüm çok rahatsız edici. Hemen hemen tüm meslek hayat sigortası kurumları işe ajanlar ile benzer bir planı kullanmak ve çaylak yıllarda bunları kullanma. Herhangi bir ajan istatistiklerini ona karşı yüksek yığılmış, ve ajans isteksiz suçu veya değişiklik yapmak almak başarılı olabilir?

Yakın sistem işe bak. Kariyer ajansları yeni ajanlar iki şekilde işe. Ilk yerel gazetesi Pazar gelir ve faydaları bol birçok umut iyi bir boyut reklamdır. Diğer bir İşveren kariyer ajansı tarafından kolej yaşlılar konuşmak iş fuarları ve benzeri etkinliklere katılmayı kiralandı. Şansını kolej İşveren ve tek bir sigorta poliçesi satılan hiç olabilir. Zaman kariyer ajansı gazete sınıflandırılmış reklam ishal, satış müdürü suçlu olanı. O düzgün önceden eğer o gerçek bir satıcı hiring belirleme sanatında eğitimli değil.

Nasıl bir hayat sigortası fırsatı eğer görece önemsiz yanıtlayan içine budaklı edildi. Senin zenginlikleri tüm önemli rota muhtemelen bir hayaldir. Eğer başarısız gerçekten sigorta şirketi acıyor mu? Bu gerçekten ayrıntıları ortaya konuyor yaklaşan bir raporunda benim fikir ve analiz alabilirsiniz! Sizin için bir ipucu. Mevcut yeni sigorta satış temsilcileri için kendinize bir sağlık kontrolü bugün verin. Otur ve almak satış üretim ilerleme de sert bir görünüm ve nereye bekleniyor. Gelecek, ve işleri çevirmek doğru sınıflandırılmış seçimi Pazar gazetesinin sonraki konu yakala. Yangin sigortasi hesaplama

Yeni bir kariyer taze başlayın. Şu anda 1-4 yaşındaki geri eski ajan arkadaşı ile kontrol edebilirsiniz. Ölçün mutluluk, sonunda bir gökkuşağı görmek de.

Tabii ki, bu sadece bir makale olarak bir sigorta satış acentası hakkında herşeyi koymak imkansızdır. Ancak sadece bir sigorta satış acentası hakkında anlayış eklediğiniz, inkar edemez ve o zaman iyi harcanan's.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder