2 Ağustos 2009 Pazar

İnsaat sigortasi

Bir İrlanda İnşaat sektörü ile ilgili en ilginç gerçekler bu bir inşaat firması için inşaat sigortası hiçbir düzenlemeyi hiçbir yasal gereklilik is! Gerçekte, tek bir sigorta İrlanda yüklenici yasal için yükümlüdür kendi motorlu araçlarda temel motoru sigortası olduğunu!

Her ne kadar bir yüklenici için İrlanda yasalarına göre son derece yeterli kapak yer de önemlidir yeterli İnşaat Sigorta tutun hiçbir yasal gereklilik değildir.

En önemli nedenlerinden biri İrlandalı İnşaat sitelerde yüksek yaralanma ve ölüm oranı. Bir son inşaat patlaması olumlu büyük bin oranı başına kaza olduğunu son yıllarda düştü rağmen hala kabul edilemez bir düzeydedir.
Yeri ölümlerin 2001 28% Örneğin vardı İnşaat ve İrlanda İnşaat sektörü sürekli İrlanda Tarım ve Orman Sanayi sadece ikinci ilgili.

Gibi pek çok ana firmaları kendi altyüklenicileri İnşaat Sigorta gerçeği tutun gerekli olduğunu ancak İnşaat Sigorta genellikle ülkelerin inşaat sayfalarının çoğunda iş almak için bir önkoşul kadar inşaat sigortası için gereken her şeyi bir gereklilik olduğu yasal bir gereklilik değildir ancak yasa!

Her ne kadar İnşaat Sigorta oldukça kapağının dört ana alanları aşağıdaki gibi karmaşık bir alan vardır:
• Kamu Sorumluluk Sigortası
• İşveren Sorumluluk Sigortası
• Yükleniciler Tüm Riskler
• Ferdi Kaza
Kamu Sorumluluk Sigortası
Genel sorumluluk sigortası [PL] olay bu poliçe o da sigortal ihmal bakım (eksikliği) bir sonucu olarak, zarar veya kayıp zarar düşünen üçüncü tarafın dava da kapak sağlar.
Nerede Kamu Sorumluluk Sigortası kapak sağlayacak aşağıdaki örnekleri inceleyin:
• Bir su tesisatı Şirket çalıştırın. Bir ofis için mutfakta bir sorun çözülmek çağrılıyoruz Bir gün. Kazara, bir boru patlaması ve ofis sel. Müşteri sonra da halı ve su ile hasar gördü bilgisayar sistemlerine zarar için size karşı bir iddia yapar.
• Bir müteahhit vardır. Her biri, erkeklerin iskele boyunca yürüyen donanımları hangi sokağa düşen bir parça, geçici bir yaya yaralandı düşüyor. Bu yaya Firmanız karşı dava yapar.
Açıkçası çok basit olan bu örnek ve Ürünler Sorumluluk karmaşık / Sorumluluk Hukuk / Görev Care vs Ancak genel Sorumluluk Sigortası temel bir anlayış sağlamalıdır tartışılan değil.

İşveren Sorumluluk Sigortası

İşveren Sorumluluk Sigortası [EL] varsa çalışanlarınızın fiziksel yaralanma veya ölüm zarar kapak ve sağlar bu kanıtlanmış bu gibi negligently ve hareket sonradan onların kaybı önlenebilir olabilir işveren. Eğer daha sonra sigorta talep ve maliyet ödeyecek tazminat için sürdürmeye karar verir.
Nerede İşveren Sorumluluk Sigortası kapak sağlayacak aşağıdaki örnekleri inceleyin:
• Bir şirket marangozluk çalıştırın. Bir çalışanlarınızın bir parmak süre kes bir gördüm ve karşı yaralanma talep ederse kullanarak kaybeder
• Bir iskele müteahhit ve bir apartman çevresinde iskele dikme vardır. Bu çalışanlarınızın ve iskele bir dikme düşen ve ağır bedensel yaralanma çekiyor. O senin sağlam karşı iddia karar verir.
Unutmayın ki Kamu ve İşveren Sorumluluk 'el ele', yani bir araya iki Kamu Sorumluluk ve İşveren Sorumluluk Sigortası düzenlemek için [Ayrıca Kombine Sorumluluk Sigortası olarak bilinen] olarak İşveren Sorumluluk Sigortası yoksa gerekir inşaat sigorta düzenlenmekte olduğunu sunulur bir 'Alone' temel .. Standı
Yükleniciler Tüm Riskler Sigortası

Yükleniciler Tüm Riskler sigorta (ayrıca Sözleşme Eserler sigortası olarak da bilinir) bir sigorta poliçesi özel Üreticileri ve diğer esnaf bir sözleşme sitesinde çalışan sayısı tasarlanmıştır. Yükleniciler Tüm Riskler sigorta, kiralık fabrika ve çalışan araçları sözleşme çalışır, kendi tesisleri için kapak da ekleyebilirsiniz. Bu firmalar tüm riskleri sigorta olan mal için kapak sağlar sözleşme eserlerini bölümü ana parçası üzerinde (vs) yeni ev gibi çalışmış olmak. (Zaman) bir uzantısı binada mevcut yapı ve örneğin söz konusu değildir Ancak, mevcut mülkiyet idare kendi sigorta kapağı altında sigortalı olmaya devam gerekir.
Nerede Müteahhitleri Sigorta kapağı Tüm Riskler sağlayacak aşağıdaki örnekleri inceleyin:
• Bir müteahhit ve perakende satış için bir ev inşa vardır. Şimdiye kadar bir malzeme ve işçilik üzerindeki € 200,000 geçirdim. Mülkiyet ve yangın yakalar önce tamamlanmış olup tahrip olmuştur. • Bu zemin's yüklenici ve halen yeni konut geliştirme için vakıf kazma bulunmaktadır. Kadar sözleşme Ancak bir gece ekskavatör çalıntı olduğunu tamamlandıktan Doğal olarak sitedeki ekskavatör bırakın.
Ferdi Kaza Sigortası

Ferdi Kaza Sigortası [Ayrıca Gelir Koruma Sigorta olarak bilinen] yüksek bir yaralanma kapsamaz kombine bir sorumluluk ilkesi olarak tek başına ticaret, iş ortakları ve şirket müdürleri için önerilen bir tek tüccarı neden oldu / iş ortağı ise son derece uygun bir şirket için zordur yönetmen kendi şirket dava. Bir politika için kesin ihtiyaç ve politikalar uygun olabilir [sermaye parası] ve hastane nakit vergi ücretsiz aylık para yardımı, bir toptan içerir.
Nerede Ferdi Kaza Sigortası kapak sağlayacak aşağıdaki örnekleri inceleyin:
• Sen kendini hiç çalışanı ile marangoz istihdam ediyoruz. Siz ve iş sekiz ay edemiyoruz elini kesti. Gibi Ferdi Kaza sigortasi bir ay sonra 1500 € bir vergi serbest parası alır ve bu miktarı almaya devam kadar eser dönmek kapağı var.
Eğer kazanmak mümkün değil ve ne zaman kurtarma için bir numaralı öncelik olmalıdır bir zaman mali endişeleri azaltır • Ferdi Kaza rağmen / Gelir Koruma sigortası bir gelir ile sağlayan tam zamanlı kazançlarınızın yerini ise.

Makine ve Tesis Sigortası
Makine ve Tesis Sigorta normalde ayrı ayrı bir dava üzerinde düzenlenmiş ve Makine yanlışla Hasar Fire & Hırsızlığından Kapak sağlar. Bu ayar normal olan öğeleri belirli bir sayı kapağı isteyen firmalar tarafından alınır.
Sağlık ve Güvenlik Yönetim

İrlanda olarak HSE [Sağlık ve Güvenlik Yönetim] İnşaat Siteleri üzerinde nihai yetki ve yeteneği Bir site kapatmak zorundasınız eğer bir güvenlik tehlike olduğunu hissediyorum. Temel girişim 'Güvenli Şifre' - Bir gün sitenin güvenliği eğitim programıdır.
Kimler Güvenli Şifre bilinçlendirme eğitimi yapmak gerekiyor?
Güvenli Şifre bir günlük güvenlik bilinci programı genel inşaat işçileri, el işçi ve amaçlı "sitesinde, inşaat sektöründe" güvenlik personeli olduğunu. Bu programın amaçları şunlardır:
• İnşaat sektöründe güvenlik bilincinin standart yükseltmek
• sağlamak bu süre sitede iş kazaları ve kötü sağlık önlenmesi için olumlu bir katkı yapmak için bir gün bilinçlendirme programı tamamladıktan sonra sitede personel
• kim eğitim almış personel bir kayıt tutmak
• Güvenli bir FAS Pass kayıt kartla birlikte, bu bilinç sahibi sağlığı ve güvenliği bir resmi ders katıldı vardır belirten katılımcılar sağlamak
Güvenlik Sağlık ve Refah İş (İnşaat) Yönetmelikler 2006 Güvenli Şifre / Güvenlik Bilinçlendirme Programları at altında uygulanır --
(a) teknesi ve genel inşaat işçileri,
(b) kişiler üzerinde üstlenerek yerinde iş güvenliği ve
(c) kişi veya kişiler olarak Bakanı tarafından reçete olabilir sınıflar.
İrlanda Site Güvenliği hakkında daha fazla bilgi için www.hsa.ie Sağlık ve Güvenlik Kurumu'nun web sitesini ziyaret edin sırasında daha fazla bilgi İrlanda İnşaat Sigorta için temel Sigorta www.keystone.ie, İnşaat Sigorta İrlanda önde gelen tedarikçi web sitesini ziyaret edin lütfen ilgili

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder