20 Ağustos 2009 Perşembe

Ev sigortasi izmir

Başlarken Mücevher Alanı
Korumak değerli Your Homeowners Insurance kullanma

Meha Ahmed olarak, InsuranceAgents.com Çalışanlar Yazar

Size Büyükannen veya elmas nişan devralınan Antik kolye için önemli ya da 13. doğum günü için aldım bile altın madalyon diğer var olan tüm halka çok değerli ve önemli kişisel eşyaları. Yani bu, bu veya başka bir mücevher gibi parçalar sigortası uygun miktarda çıkması olmamalı. Eğer mücevher, kayıp veya çalıntı hasarlı olduğunu ev sigorta poliçesi için takı kapsama ekleyerek, mali korunur.

Şimdi uygun takı yer bulmak için ev sigorta teklifi için online alışveriş. Orada, Gönderen kapsama için takı yerine içerir bak.
Ne ev sigortası Kuyumculuk Kapsama olmalıdır .
Ev sigortasi izmir

Sizin ev sigorta poliçesi veya zaten mücevher kapsama dahil değildir Mayıs Mayıs Ancak, iyi bir ev sigorta sağlayıcı en azından, bunun yerine ayrı bir kişisel mücevher sigorta poliçesi satın almak için zorlamaktan (bu) daha fazla mal olacak sizin ev sigorta poliçesi üzerinde mücevher kapsama dahil seçeneği sunacaktır. Eğer ana politikası mücevher kapsama eklemek, aşağıdaki olayları kapsamalıdır:

* Zarar
* Hırsızlığı
* Hasar

Kuyumculuk Alanı için Homeowners Insurance ekleme
Ev sigortasi izmir

Eğer değerli Mücevher ve mücevher gereken sigortalı olması gerekir, burada para için en kapsama almak için yapmak istediğim bir kaç şey vardır:


Ev sigortasi izmir
* Katolog mücevher. Size ev sigorta poliçesi üzerinde sigorta istediğiniz tüm takı ayrıntılı bir listesini yapın. Her öğe için, Sonraki ve tahmini değeri bir açıklama eklemek (ne şimdi, ya da değer olabilir ne kadar bunun için ödenmiş gelirleri dahil hala onları var).
Kendi takı appraised alın *. Onaylı bir / credentialed mücevher değer biçen bulun tüm takı bir doğru değeri belirleyin. Sizin ev sigortacı bu appraisals bir kopyasını verin. Bilmek nasıl takı nasıl size ev sigorta poliçesi eklemeniz gerekir bir kapsama limitinin yüksek kuracak değer kadar.
* Doğru ev sigorta fiyatları bulun. Birden fazla ev sigorta teklif alma sadece bir politika para kazanmanızı sağlar ancak, bu da size uygun takı kapsamında bulmanıza yardımcı olacaktır. Looking online ve çoklu ev sigorta tırnak bulmak kolay yolu hızlı olduğunu. Sunan bir ev sigorta şirketi seçin en düşük oranı için en esnek mücevher kapsamı ve yedek kapsama.
* Sizin ajan konuş. Kendi takı insuring hakkında yerel ev sigortacı sor. Eğer sadece ev sigorta poliçesi için biraz daha yüksek prim için takı kapsama ekleyebilirsiniz öğrenin. Bu rota genellikle kişisel bir mücevher sigorta poliçesi satın almak daha ucuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder