16 Ağustos 2009 Pazar

Kasko policesi sorgulama

Aşağı daha, biz, her yönü sayfada sunulan ele alacağız ve beyanlar sayfa sonu için bu özel bir sırayla yapılır, ya da aynı sırada burada listelenen aynı bilgileri olmayabilir Mayıs sizin deklarasyonlara sayfa anlamına gelir. Önce sayfada otomatik sigorta şirketi bilgileri söz edeceğiz. Bu beyanlar sayfa yanı sıra bir telefon numarası ve adres gibi kişi bilgilerini sigorta şirket adına olacaktır. Eğer şirket başvurmanız gerekir, bilgi kolayca buradan da sigorta kartı üzerinde bir yerde araba durumda onu hemen tabi olmalıdır kullanılabilir.

Sonra, politikanız numarasını bulmak gerekir. Politikanız numarasını otomatik sigorta şirketi adınız kullanmadan belirlemek bir yoludur. Bu kafa karışıklığı azaltır olarak genellikle birden fazla müşteri aynı ilk ve son isimler paylaşıyor. Bir politika numarasını birlikte, ya da sadece numaralar rakam ve harf içerebilir. Bu politika numarası sigorta şirketi başvurun istediğiniz zaman bilmeniz gerekir. Ayrıca, sigorta kartı üzerinde poliçe numarasını bulabilirsiniz.

Bilgi, satın aldığınız kapsamında ilgili de deklarasyonlara sayfasında yer almaktadır. Size ihtiyacı hissettim satın almak için minimum gereksinimleri için devlet tarafından sağlanan yanı sıra herhangi bir ek kapsama seçenekleri yer alacak satın kapsamında. Bedensel yaralanma sorumluluğu, mülkiyet hasar sorumluluğu, kişisel yaralanma koruma ve sigortasız araba bedensel yaralanma bazı o deklarasyonlara sayfasında listelenmiş olacaktır satın kapsamında seçenekler olabilir. Hakkında daha fazla bilgi otomobil prim ve yazarın sitenin Otomatik Araç sigortası primleri bölümünde politikaları.

Için otomatik sigorta poliçesi için satın her kapsamı toplam maliyeti de bu sayfada listelenir. Politikanız The price of kapsama sizin politikanız eklenir maliyeti de dahil olmak üzere tek tek etken tarafından belirlenir. Eğer devletin şartları son ek kapsama seçenekleri taşımak, bu "" ilave seçenekleri bakmak ve eğer bütçenizi veya ek koruma için daha fazla kapsama ekleyebilirsiniz uyması karar.

Sizin indirimli miktarda da deklarasyonlara sayfasında listelenmiş olabilir. Bir düşürülebilen miktarda bir para ödemek istediğiniz tutarı, dışı cep zaman otomatik sigorta şirketi için bir talep hale getirilmesidir. Bir hakkı ve ilgili maliyet, sigortacı kaza kapsayan sigortacı bekliyoruz her zaman ödemeyi gerektiren bir çıkarılabilir açık. Bu miktar 250 $ kimden, $ 1000 veya daha yüksek bir aralık olabilir. Alt size politikasının tercih çıkarılabilir, daha pahalı politikanız primi olacak.

Tanımlamalar sayfasındaki ilkesi dönemlere bakın ne zaman başlıyor kapsamı ve ne zaman biter bulmak için. Ayrıca, sigortacı ile ne zaman sona erer seçeneği otomatik olarak politika yenilemek zorunda olduğunu bilmelidir. Bu, otomatik sigorta, bir politika aralıklı olarak taşıma değil herhangi bir süre kurtulmak için yardımcı olur. Bu nedenle bu politika her zaman geçerli olması önemlidir Bu doğru otomobil sigortası olmayan bir araç sürücüsüne yasaktır.
Kasko policesi sorgulama
Ayrıca bilgi veya poliçe bilgileri, bu beyanların sayfasında listelenen göreceksiniz. Adınız, ve telefon numarasını sayfasında listelenmiş olacaktır adresi. Ayrıca bilgiler yıl gibi bir şirket ile sigortalı var yapmak ve her bir aracın model araç (lar) ile ilgili olacaktır. Her zaman bu bilgileri korumak için otomatik sigorta şirketi tarihi böylece kolayca onlar veya bilgi ihtiyaç duydukları her türlü soru ile irtibata geçebilirsiniz. Kasko policesi sorgulama

Bu beyanlar sayfa daha nagging kağıt parçası, ancak düşünüyorum yapabiliriz gerçeklik bu size otomatik sigorta için var kağıt en önemli parçasıdır. Bu beyanlar sayfası her politikasını gözden geçirmek gerekir hiçbir kapsamında yanlışlıkla veya Bilgilerin doğru olduğunu biliyorum düşüş oldu emin olmak için yeniliyor. Olarak e-posta ile gelir ya da değersiz olarak düşünüyorum, çünkü daha şimdiden kapsama biliyorum sizin deklarasyonlara sayfasına göz ardı etmeyin sizin otomatik sigorta poliçesi üzerinde.
Kasko policesi sorgulama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder