16 Ağustos 2009 Pazar

Araba sigortasi 2009 fiyatlari

Araba sigortası
, az söylemek kafa karıştırıcı olabilir. Burada ne araba sigortası basit bir açıklama ve bu ne kapsamaktadır.

Ne araba sigortası nedir?

Basitçe belirtildiği gibi, araç sigortası ve bu mali kaybı ne zaman bir kaza dahil ettiğiniz karşı sizi korur sigorta şirketi arasında yapılan bir anlaşmadır. Bir ücret ve sigorta şirketi ödemeyi bu sigorta poliçesi anlatlmştr kayıp için ödeme kabul eder.

Ne araba sigortası kapak nedir?

Temel sigorta kapakları şunlardır:

* Bedensel yaralanma sorumluluğu kapsamında sağlık giderleri için ödediği ve bir kazada zarar herkes için ücret kaybetti. Ayrıca yasal giderleri if you're dava öder.

* Emlak zarar kapsamı ve otomatik kazada kişisel mülkiyet size zarar Diğer kişinin araba tamiri için ödeme yapar.

* Çarpışma kapsama araba ne zaman bir kaza dahil ettiğiniz onarmak için ödeme yapar.

* Kapsamlı kapsamında bu olaylar vandalizm, hırsızlık, yangın, sel, ya da fırtına gibi bir kaza dışında zarar's been araba tamiri için ödeme yapar.

* Kişisel yaralanma korunması için ödediği sizin ve yolcular sağlık faturalarını zaman bir kaza, kimin hatalı olduğunu olursa olsun dahil ediyoruz.

Bir, underinsured, sigortasız veya çarpıp kaçan sürücü çarpmış ettiğiniz * sigortasız otomobil kapsamında sizin yaralanmaları için ödeme yapar.

* Kiralama kapsamında kiralık araba ne zaman araba çalıntı edildi veya hasar ve tamir olduğu için ödeme yapar.

* Çekme kapsama ücretini çekme için araba ayırır ve towed gerekmektedir öder.

Nereden ucuz araba sigortası alabilirim?
Araba sigortasi 2009 fiyatlari

Çünkü oranları dolarlık yüzlerce bir şirket gelecek, ucuz araba sigortası almak için en iyi yol bir sigorta karşılaştırma web sitesi için birden fazla sigorta şirketlerin oranı teklif alabilirsiniz gitmek arasında değişebilir. Araba sigortasi 2009 fiyatlari

Ziyaret http://www.LowerRateQuotes.com Araba sigortasi 2009 fiyatlari veya aşağıdaki bağlantıyı tıklayın yukarıda ucuz araba sigortası oranı tırnak-Firmalar puan almak için ve ne kadar kaydedebilirsiniz bakın. Sen, onların Makaleler bölümünde daha fazla sigorta ipuçları ve elde bir sigorta uzman cevap servis sohbet çevrimiçi kullanarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder