4 Ağustos 2009 Salı

Nasıl sigorta policesi yaptirilir?

Nasıl sigorta poliçesi bulmak sizin için doğru.

İster, Amerikalıların artan sayıda veya değil gibi kendi elleri içine insuring ve görev almak olacak
kendi sağlık. Bu bir anket, yaklaşık bir beş işveren, önümüzdeki üç ila beş yıl içinde sağlık yardımları sunan durdurmak için planını gösteren bir özet, Hewitt Associates (yontmak - haberler - insanlar), global bir insan kaynakları firması danışmanlık göre's. Olan avantajlar sunmaya devam işverenler, böylece arasında tıbbi maliyetleri bir% 9 artış gelecek yıl filika, anlamına gelir PricewaterhouseCoopers tarafından tahmini olarak.

Şimdi veya gelecekte bir kez olsun, bir şans, bazı noktada size ihtiyacınız kendinizi garantiye almak için karşılaşacağı's. Ancak bir 25 yaş ve 34 sağlık sigortası olmadan gitmek arasında yetişkin dördüncüsü maliyeti veya algılama nedeniyle de buna ihtiyacı yoktur.

Ne kadar genç ve sağlıklı olduğunu, mutlaka sağlık sigortası düşünün. Hastanede yapılan bir ziyaret dolar binlerce maliyet ve finansal sağlığı için korkunç sonuçları var. "Bu potansiyel olarak bu yıl kapalı ödeme alabilir büyük bir borç kadar çalışabilir," Devon Herrick, Ulusal Politika Analiz Merkezi Dallas için de bir sağlık ekonomist ve kıdemli adam söylüyor.

Resim: Sekiz Yolları Sağlık Bakım Maliyetleri Kes için

Sigorta eksikliği bakım Eğer aldığınız kalitesini etkiler doktora gitmeniz gerekir. Acil oda yasal sağlamlaştırmak bakım, "" size ancak gereken bir hayatta değil-durum tehditkar, hastanede yapmak olmayan bir hasta olarak. Olsa bile, bu sağlık sigortası olmadan sık sigorta şirketi hastalarda çok daha fazla ücret uygulanır bu aynı tedavi için ödeme yaparsınız.

"Bunlar genellikle iki veya sigorta ne öder üçlü vardır," Herrick söyledi.

Ne varsa ve sigortasız sizin hastalık hayat değil tehdit, söylemiştim daha fazla da olabilir bir ücretsiz sağlık kliniği veya şansınızı için siz kendiniz için ödeme yapabilirsiniz tedavisi için bekleyen tutulmak.

Eğer işveren sağlık yararları yoksa, sigorta seçenekleri bireyler için düşünün.

Premium vs indirimli
Premium ve indirimli zaman sağlık sigortası planları incelerken anlamak için iki önemli sözcük vardır. Sizin sigorta primi ne kadar her ay sigorta şirketi ödeme olduğunu. Sizin düşürülebilen para kendi üzerinde sigorta şirketi Maliyetlerinizi kapsayan başlamadan önce ödemek zorunda miktardır.

Bir 5000 $ indirimli bir politika için 60 $ aylık ödeme de. Sen, 10.000 $ değerinde fatura neden sizin bacak kayak bölünürler. Bu ilk 5.000 $ için kanca ve sonra sigorta olarak tekme ve denge ödemek olacaktır.

İşte prim ve ne kadar iyi olduğunuz kapalı arasında doğrudan bir ilişki vardır: eğer sigorta sağlık giderleri için daha az para sorumluluk kabul, ve tam tersi daha az para ödersiniz. Ne zaman genç olduklarını ve sağlıklı (ve), her ay daha yüksek bir çıkarılabilir için ödeme kabul kırdı.

Ne zaman, yaşam tarzınız ve tıbbi geçmişi düşünmek planı satın almak sigorta ne tür bir karar alma. Eğer, herhangi bir ciddi sağlık sorunları bu farkındayız var riskli pursuits bir çok dahil olmayan bir politika için $ 60 ayda bir doğrultuda bir ödeme düşünün sonra ödenen sonra birkaç bin dolar sadece başladı Kendini cepten. Eğer bir doyumsuz kaya dağcı, veya sağlık sorunları bir aile geçmişi var bir seferde büyük tıbbi fatura mali yük tüm omuz couldn't, daha düşük bir çıkarılabilir için daha yüksek bir prim ödeyerek düşünün.

Sen sadece bir kez Genç olduğunuzda
Sağlık sigorta nasıl riskli size kapak olduğunu belirlemede çeşitli risk faktörleri düşünün. Bu da canlı devlet içeriyorsa, cinsiyet, tıbbi geçmişi, mevcut sağlık (örneğin, bir sigara içen) ettiğiniz ve yaş.

"Yeni mezun olmak çok sağlıklı olması için, maliyetlerinizi oldukça düşük olabilir eğilimi olduğu ile ilgili iyi şey," Herrick söyledi.

Önce hasta sigortası almak için zamanı. Eğer sigortasız olduklarını ve bir sağlık sorunu varsa, sigorta şirketleri en "önceden koşul bu beyan" olasılığı ve herhangi bir tedavi için ilgili ödemeyi reddeder. Sonra sigorta var, sigorta policesi ancak bu yasal limitler, aniden kapsamınızı iptal gelen sigorta önlemek vardır.

Alışveriş civarında
Başlamak için harika bir yer açıldı. EasyToInsureME.com gibi Check out sigorta-karşılaştırma siteleri rakip planları için teklif sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder