9 Ağustos 2009 Pazar

Sosyal Sigortalar Kurumu

Sosyal Sigortalar Kurumu için kayıtlar değişiklik için emeklilik sigortası primlerinin hesaplanması için temel insan standart aylık kazanç, küçük bir Tokyo'da sosyal sigorta ofisi işçisi karşı disiplin almıştır.

Bu hangi daire bir işçi tarafından kayıtlarınızın değişiklik kabul ettiği tek durumda ve disiplin için ilk kez kayıt tahrif devredilmiştir olmaktır.

Onun eylemleri üzerine sorguya, işçi, eski bir toplama bölümü başkanı bildiriliyor, "Ben işletmelerin kendi sigorta primleri üzerinden öndeğer olarak sayısını düşürmeye çalışıyor olduğunu söyledi. Diğer bir işçi insanlar aynı tedavi verdi." Başbakan, bir iş sahibi herhangi bir gecikmiş sigorta primleri hakkında yapılabilir onu görmek için implored olduğunu sözlerine ekledi.

Eski toplama bölümü başkanı karşı harekete ek olarak, şirketi de aynı bölümde eski işçisi olan talimat altında toplama başkanı kimden kayıtları değiştiren bir rol ciddi bir uyarı verdi. Ancak, ajans bu zamanda eski toplama başkanı's patron hiçbir ilgisi onaylamak couldn't karar.

Sosyal Sigortalar Kurumu yetkilileri ve diğer kaynaklardan eski toplama başkanı oluşturulan belgeleri ¥ 930,000 den 110,000 ¥ - için zaman en düşük sırada yanında kağıt üzerinde bir şirket cumhurbaşkanı aylık alt dedi - süre o Kojimachi çalışma oldu Sosyal Sigorta Dairesi 1995 sonbaharında. Cumhurbaşkanının şirket iki aylık sigorta primleri ile ilgili 2,3 milyon Japon Yeni toplam üzerinde öndeğer olarak vardı. Koleksiyonda başkanı bildirildi şirket başkanı yaptığı eylemleri açıkladı ve ona belgeler üzerindeki mühür damgası vardı.

Daha sonra ise eski toplama başkanı Fuchu Sosyal Sigorta Dairesi çalışma oldu, o da, mevcut belgeler standart aylık kazanç understating bir iş sahibi ve değişen belgeleri işleme. Aynı bölümde eski işçisi koleksiyonu başkanı ile görüşüldükten sonra iki şirket ile benzer eylem vardı.

Ayrıca üç Sosyal Sigortalar Kurumu üyelerinin tam katıldı sendika faaliyetlerine, ancak ortaya çıkmıştır faaliyetleri rapor vermedi ve işçi olarak maaş aldı. İki işçi, üçüncü ise ajansı bıraktı iki ay için yüzde 20 ödeme kesintileri teslim edildi. Ajans maaş geri o üç dönüş toplam 56 milyon Japon Yeni talep etmeyi planlıyor.

( not : japonya sosyal sigortalar kurumu )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder