13 Ağustos 2009 Perşembe

Bir Sigorta Temsilcisi olarak

Sigorta para açısından kapağı için güvence, bu tazminat kaza veya doğal olayların sebep olur. Bu güvence bir sigorta şirketi tarafından Sigortalının kayıpları için tazminat olarak belirli bir miktar ödeme verilir. Günümüzde, sigorta poliçeleri ile ilgili her şey için kullanılabilir. İnsanlar çok daha ihtiyatlı bu gün oldu ve küçük bir prim için pahalı mal sigorta tercih.

Türleri sigortası

Hayat sigortaları, sağlık, emlak, otomobil ve aletler için sigorta olarak sınıflandırılmaktadır.

Sağlık Sigortası ağırlıklı bir hayat sigorta poliçesi ise farklı sağlık sorunlarının tedavisi için para yardımı kapsar Sigortalının ölümü halinde belirli bir miktar ödeme güvencesi olduğunu. Burada da emeklilik yardımları için hayat sigortası dikkate insanlar. Mülkiyet sigortası, hasar sigortalı mal kaynaklanan tazminat kapsayan hırsızlık veya doğal afetler durumunda. Aynı şekilde, otomatik sigorta öncelikle sigortalı araç hasar durumunda parasal yardım, hırsızlık ya da kaza nedeniyle kapsar. Aracı koruma ve onarım aletleri değiştirme önemser.

Neden bir sigortacı?

Sigorta acenteleri sigorta poliçeleri yatırım insanları ikna etmek için donatılmıştır. Bugün, sigorta acenteleri yalnızca sigorta satmak değil aynı zamanda bir politika yenilenmesi veya başka yatırımları satın alma konusunda yardım sunuyor.

Sigorta aracısı yatırımcı ve belirtilen şartları bağlı sigorta poliçeleri, değişik türleri, satmaktadır. Aynı müşteri politikaları farklı türleri için farklı zamanlarda temasa olabilir. Komisyon temsilcisi tarafından kazanılan çaba ve beceri zaman sigorta satış uygulanan orantılı olduğunu. Bu onların ajanları, henüz komisyon temel ücret teklifi sigorta şirketleri alınır kadar bağımsız ajanları söz konusu değil.

Politikaları satılan sayısı yüksek yüksek ajan için döner vardır. Ticaret ve hile ağırlıklı bir değerli müşteri bir potansiyel müşteri olur ajan ve ikna edici bir güç yatıyor. Sigorta ajan farklı politikalar mevcut anlamak için müşterilerine yardımcı olur ve doğru seçeneği seçerseniz, kendi özel ihtiyaçlarına göre.

Bir Sigorta Temsilcisi olarak
Sigorta acenteleri bir dizi diğer finansal koruma seçenekleri pazarda müşterilerinin kullanımına sunmaktadır. Bu seçenekler emeklilik parası farklı emeklilik planları planlıyor. Başka planlarım güvenli emlak yatırım ve çocukların geleceği. Bu seçenekler bir sigortacı ve birlikte çalışan bir sigorta şirketinin kar onun kazanç kapasitesini genişletmek yardımcı olur. Kişiselleştirilmiş hizmetleri ajan sundukları müşteriler tarafından memnuniyetle çok takdir vardır. Sigorta Temsilcisi

Sigorta Satış günümüzde çok popüler hale geliyor. Teknoloji de bu sektörün genişletilmesi önemli bir rol oynadı. Sigorta acenteleri pazarda farklı politikalar kullanılabilir, internet üzerindeki bilgi güncelleyebilirsiniz. Aynı şekilde, onlar da onları sigortaları tarafından satılan detaylı bir kayıt tutmak için, mevcut ve gelecekteki müşterilerine hedeflemektedir. Bu, onların müşterilerinin korumak ve veritabanı yardımıyla onlara daha iyi hizmet yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder