24 Ağustos 2009 Pazartesi

Sigorta acentelari rehberi

Sigorta Acenta Rehberi

Kutluyor 5. Sınıf Yıldönümü
Sigorta acentelari rehberi
InsureMyHouse.com bir bilgi sitesi ve online sigorta acentası listesi özellikle 2004 yılında başlatılan yerel sigorta acenteleri için oluşturuldu. Site sigorta sektörünün zip için tek bir ajan dizindeki kodu için izin verdiği için özel yol ve reklam sunar. Dizin devlet tarafından ve daha sonra posta koduna göre düzenlenmiştir. Yani eğer herhangi birisi sigorta arıyor ve kaydoldum posta kodunu seçer, onların sadece seçim olacaktır.
Sigorta acentelari rehberi
Bunlar son derece Google aşağıdaki arama tuşları altında değerlendirilen: ev sigortası, ev sahibi sigortası, yerel Homeowners Insurance, ev sahibi sigorta acentası, yerel sigortacı, sigorta ve ev sahibi bulabilirsiniz. Birkaç söz de birçok kişi vardır vardır. Orada 2.000 Diğer arama motorları, dizinler, emlak siteleri, konut siteleri ve diğer mali web sitelerini InsureMyHouse.com listelenen bitti. Ayrıca Yerel Ağ Sigorta sigorta ve finansal planları hakkında daha fazla bilgi için rehberlik sağlayan bir üyesisiniz.


Her ay sadece 80 $ zip başına maliyet kodu site sigorta acenteleri için özel müşterilerin birinci sınıf bir kaynak haline gelmiştir siteye aylık 100.000 'in üzerinde ziyaretçi ile.

Ajanlar kim dizinde posta kodları kayıt alırsınız:


* Tek Kurşun

* İzleme İstatistikler (sen siteleri effectivness göstergesi) yardımcı olur

* Yüksek yanıt oranları

* Senin Ajansı Tam Açıklama

* Ajansı web sitesi ve posta adresine bağlantı

* Acil Durum İnternet büyük arama motorlarında

* No Set-Up Ücretleri

* Fotoğraf / Resim veya Şirket Logo Uploads (varsa)
Sigorta acentelari rehberi
* 24 Saat Bakım Göster

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder