17 Ağustos 2009 Pazartesi

Izmir sigorta acentesi

Avustralya Sigorta Sanayi Kabul Etti acord Mesajlar Kütüphane ilk standart AML mesajı yeni iş için teklif, bind ve yakın işlemlerini içeren profesyonel tazminat içerik olacaktır uygulanıyor. Anthony O'Donnell Diğer Bu yazarın A By? Ustos 14, 2009
Acord (Pearl River, NY) üyeleri Avustralya'da resmen Avustralya sigorta pazarı içinde kullanmak üzere veri standart olarak acord Mesajlar Kütüphanesi (AML) kabul etmişlerdir acord bir basın açıklaması söyledi.
Izmir sigorta acentesi

"Sigorta sık bilgi akışı verimliliğini yaklaşık bankacılık sektörü kalmış suçlanıyor. Bu yakın yardımcı olan önemli bir kilometre taşı bu boşluğu," Steve Coles, Allianz's (Münih yorumlar ise) CIO ve acord Avustralya Danışma Kurulu başkanı ve Avustralya.

İlgili Kaynaklar
Izmir sigorta acentesi

* BT Konsolidasyon Çözümü Kısa
* Aşırı Tasarruf: ile Kesme Maliyetler Nehir Yatağı
* Beyaz tahta Eğitimi: FCoE Implementaion

Başlıca faaliyet Avustralya'da acord standartların uygulanması için 2008 yılında danışma komitesi kurulması ile, acord kaynağına göre başladı. Bu hemen iki çalışma grubu da pazarın özel ihtiyaçlarına odaklanan kurulması yol açtı. Diğer iş konularda, öncelikle yerleşim ve formlar aldı Tek bir çerçeve, mimari ve mesaj tasarım felsefesinin Avustralya İş Piyasası ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirilmesi üzerinde duruldu.
Izmir sigorta acentesi
İlk standart AML mesaj Profesyonel Tazminat (PI) için yeni iş, yenileme, onay için teklif, bind ve yakın işlemler, ve iptal işleme, bu acord sürümü içeren içerik olacaktır uygulanıyor söyledi.
Izmir sigorta acentesi
Tüketici, aracı ve ürün üretici arasındaki acord PI Avustralya standart sürüm ile sağlanmıştır "Evrensel veri değişimi," Robert Kelly, Avustralya aracı kararlı Group Limited (Sidney) icra başkanı söylüyor. "Bu ürünü tamamen dışarı atıldığında, bu, daha fazla seçenek ve rekabet ortamı. Avustralya verimlilik sunacak artık dünya çapında bir standart bir parçasıdır."

"Bu pazarda acord standartlarının hızla gelişmiş endüstri içinde adamış ve liderlerinin taahhüdü için ifade ve veri iletişim ve bağımsız komisyoncusudur" ve işleme verimliliği artırma ve ortak hedef John Kellington, Senior Vice President acord söyledi. "Size daha da geliştirme ve uygulama çalışmaları ve tüm bu olan standardizasyon yönelik bu ücreti yol bir teşekkür bekliyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder