11 Ağustos 2009 Salı

Ev sigortası

Ev sigorta ve de pahalı bir şey için ömrünü yatırımların, evinize korumak için ideal bir yoldur bu tutulur. Çeşitli tehditlere karşı doğal afetler, hırsızlık gibi vs ev ve eşyaları sigorta bu politika satın alma ile Ev sigortası

Bu aşırı endişe ilk konu bir ev sigorta satın alma kapsamında size istediğiniz tutardır. Yeni bir ankette, Sigorta Bilgi Enstitüsü tarafından yürütülen Amerika tüm evler üçte ikisi% 27 ve ortalama underinsured olduğunu açıkladı. Bu nedenle bu kapsama bir doğru miktarda tercih için önemlidir.

Eğer zor istediğiniz kapsama kapsamı hesaplamak için bulduklarına var bunu yapmak için çeşitli yolları vardır. Örneğin eğer ev sigortası inşası için sonra metrekare başına yerel yapı maliyet ile evinizin kare ayak çarpma kapsama istiyorum. De konut kapsamında olarak bilinen evine yeniden elde etmenin maliyeti, bilmek için, herhangi bir yerel sigorta veya emlâkçı ve yardım alabilir.

Nevada de örneği olduğu 1997 yılında inşa edilmiş 1268 metrekare bir ev için ortalama 81,000 $ güncel bir konut kapsama sahiptir. Ancak eğer ev de% 27 ile underinsured hissettikleri ve 110.000 $, aylık ödeme $ 7.50 ay başına artacak ve kapsamı arttı.

En sık ev sigorta beri de kişisel sorumluluk için de düşünülerek, belirli yasal masrafları, sağlık harcamaları veya evin herhangi bir üyeye yaralanma gerektiren ne kadar yer tutmalı dengeleyecektir.

Ancak standart bir ev politika 100.000 $, sigorta uzmanları genellikle yaklaşık $ 300,000 $ 500,000 için sorumluluk kapsamında olarak kapsama almak için tavsiye önemli sorumluluk kapsamı ile birlikte gelir. Bu ek miktar için standart ev politikası için, bir onay alma eklendi akıllıca bir fikir.

Ayrıca durumda kişisel şemsiye kapsamında kendi varlıklarının değerini gitmek fazla $ 300.000 ABD Doları 500.000 olduğunu. Bir kez sizin ev ya da otomobil ile kapsama alanı üzerinden verilen şemsiye kapağı son derece yararlıdır. Örneğin eğer meslektaşım evinize ve yaralı revengefully size sues $ 500,000 için ev sigorta $ 300,000 ve kapsayacak tüketildikten almak ancak miktar kolayca şemsiyesi kapsamında karşılanacak kaldı.

Sizin ev şeyler insuring için üç yol vardır. İlk olarak, politika ve amortisman eksi şey değiştirme maliyeti dayanan yöntemi kullanarak kişisel mülkiyet yerine ödediği gerçek nakit değeri nedir?

İkinci burada herhangi bir kapalı tehlikelerden kayıp şey için geçerli miktar almak yerine maliyeti stratejisidir. Ancak bu şekilde bir ek prim ödemek gereklidir ancak çok uzun vadede yararlı olabilir.

Üçüncü seçenek, garantili değiştirme maliyetidir. Bu kapsama niye bir maksimum ödeme için sigortalı kişisel eşyaları kapsamının uygulanan demektir. Bir ek sigorta primi ödemek için aynı el üzerinde indirimli artış kapsamı biraz maliyetli yapmak gerekir. Evimizin benzer yapısı da bu üç şekilde sigortalı olarak ancak hafif varyasyonu ile.

Güncel gerçekler ve istatistikler National Association of Insurance Komisyon tarafından 2002 yılında sigorta% 12 $ 593 dolar 668 2003 yılında artan ev üzerindeki ortalama harcama sunulan göre. Harcama devlet ile değişir. 2003 in Texas Örneğin, Oregon in $ 461, Delaware $ 442 ve Maine $ 462 $ oldu 1328 en yüksek ortalama harcama tanık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder