9 Ağustos 2009 Pazar

Missouri tabanlı sigorta kuruluşu olan alışveriş çılgınlığı devam ediyor

A 2-year-old sigorta kuruluşu mülkiyet odaklanarak-kaza sigortası ve işçi faydaları ortasında pazar için Kuzey Carolina ve Gürcistan'da son haftalarda ve kuruluşların satın aldı daha fazla satın almak için arıyor.

Yükseliş Sigorta, bir Kansas City, Mo. tabanlı özel düzenlenen şirketi, geçtiğimiz günlerde Kuzey Carolina, beş parçası dairesi satın alma çılgınlığı bugüne kadar bu yıl iki ele kapandı. Şirket, Temmuz 2007'de kurdu, şimdi ve yaklaşık 18 milyon $ prim geliri var ilgili ülkenin kuruluşları arasında 35. sırada olacak.

Yükseliş, yaklaşık iki hafta ele ele, Virginia, South Carolina, Texas ve Arizona olarak genişletmek için, kendi başkanı ve CEO'su Leonard P. Kline Jr göre arıyor

"Biz kesinlikle daha fazla işlem satın ilgilenen," Kline IFAwebnews.com söyledi.

Kline kendi şirket kuruluşları için "güçlü bir bölgesel odak varsa, bir likidite etkinlik için" arıyor ve "büyümeye ve [kurumsal korumak] kültür istiyorum arıyor" dedi.

Dedi ki "istediği yeteneği Premier ortasında bulmak için ne çok şey bu ek büyüme kullanabilir piyasa işlemleri olan kuruluşlar."

Son bir kaç aydır, Yükseliş Charlotte, NC-İlk Kiralama Sigorta Hizmetleri, 90 çalışanı ve dört ofislerinden devlet olarak üçüncü büyük domiciled sigorta kuruluşu ve Ticaret Sigorta Grubu, bir mülk-Charlotte, NC de kaza sigorta şirketi tabanlı elde

Kendi öz ortakları Partenon Sermaye ve Century Sermaye Yönetimi, aracılığı ile finansmanı ile $ 200 milyon gelir, önümüzdeki dört yıl boyunca büyüme bekliyor. Şirket, Kaliforniya, North Carolina, Florida, Georgia ve Kansas City, ABD genelinde 400 çalışanı ve 25 ofisi bulunmaktadır.

En Yükseliş kazanma adını Yükseliş Sigorta Kurumu A.Ş., altında çalışan bir tam hizmet sigortası ve işçi avantajları sunan aracı kurum ve risk yönetimi hizmetleri ortasında pazar özellikle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder