1 Ağustos 2009 Cumartesi

Kaza sigortasi

Kaza sigortası bir sorunsal olarak tanımlanan dönem [1] gevşek değil, özellikle doğrudan veya hayat sigortası, sağlık sigortası veya mülkiyet sigortası ile ilgili sigorta bir alanı tanımlamak için kullanılır. Bazen sorumluluk sigortası için ortalama bir [2] ve özellikle bir kişi veya kuruluşa ait sorumluluk kapsamında tanımlamak için kullanılır ihmalkar davranan veya eksiklikler için. [3] Ancak, "elastik" terimi için de mülkiyet sigortası tanımlamak için kullanılır oldu havacılık sigortası, kazan ve makine sigortası ve cam ve suç sigorta. [3] Bu Batıklar veya deniz veya doğruluk ve kesinlik sigorta at kayıp için deniz sigorta içerebilir. Ayrıca deprem olabilir, siyasi riski sigorta, terör sigortası, doğruluk ve kesinlik tahvilleri.

Illinois Devlet aracı, sorumluluğu, kaza sigortası kendi sınıfında altında çalışma tazminat, cam, hayvancılık, hukuki giderler ve çeşitli sigorta. [4] içerir

1956 yılında kaza sigortası Clarence A. Kulp ve dördüncü baskı için önsöz olarak yazmış:

Bu edilmiş gerçekten kaza sigortası tanımlamak mümkün olmamış. Genel olarak konuşursak, bu bireysel sigortaları, genellikle ayrı bir poliçe ile yazılmış bir liste olarak, üç geniş kategori: üçüncü veya yükümlülük, sakatlık ya da kaza ve sağlık, maddi hasar tanımlanmış olabilir. Bir kapsamlı politikasının sonuçlarının-yazma .... kaza sigortası geleneksel kavramın yardım ve soru artırmak için ... Bazı sigorta erkek geleceğin ve kaza sigortası sadece sorumluluğu ve engellilik satırları içerir tahmin.

Daha sonra Bölüm 2 kitap devletlerin geleneksel hayat sigortası kapsamında, yangın-deniz, gizli ve kaza. Birden çok satırı politikaları başladı yazılı olarak (sigorta sözleşmeleri riskleri çeşitli kapsayan), son iki birleştirmeye başladı. Yangın-deniz ve kaza "bileşik olduğunu" terimleri. Bir NAIC 1946 birden fazla sigorta poliçesini imzalama onaylanmış, kaza sigortası deniz, özürlü ve tıbbi bakım ve fiziksel özellik bazı hasar dışında hukuki sorumluluğu için bir battaniye terimi olarak tanımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder