11 Ağustos 2009 Salı

Sigorta kapsami

Yeterli ev sigorta kapsamı var mı? Emin olun mevcut inşaat maliyetleri adresinden evi yeniden inşa etmek ve maliyetini karşılamak için yeterli sigortası var. , Evin toplam kare video çekmek ve çarpma metrekare başına geçerli yerel yeniden maliyetlerinize kapsamında ihtiyaç duyulan miktarda çözmek için. Örneğin: $ 150 metrekare (2000 * 150) başına yerel yeniden maliyetleri ile 2000 metrekare ev $ 300,000 konut kapsama için geliyor.

Bu kişisel eşyaları düzgün kapalı olduğundan emin olun. Biz kişisel eşyaları yerine maliyet değil gerçek nakit değerinde sigortalanırlar öneririz. Çoğu ev politikalar da kullanım kaybı için kapsama alanı sağlar. Yani eğer siz evde bu gideri için ödeyeceğiniz sigorta şirketi restore ediliyor başka bir yerde yaşamak gerekir.

Sorumluluk kapsamında da en ev politikalarına dahildir. Bu çok önemli. En politikaları ile ilgili en az 100.000 $ olduğu. Biz en az $ 300,000 öneririz.

Standart bir ev sigorta poliçesi kapsamı dört temel türlerini içerir. Bunlar şunlardır:

-Kapsama evinizin yapısı için.

-Kapsama kişisel eşyalar için.

-Sorumluluk koruma.
Sigorta kapsami ?

-Geçici bir yangın ya da diğer sigortalı felaketi nedeniyle ana yaşamak mümkün değil durumunda Ek yaşam giderleri. Geçici bir yangın ya da diğer sigortalı felaketi nedeniyle ana yaşamak mümkün değil durumunda Ek yaşam giderleri.

Bu coverages belirtilen ek olarak, ev türüne bağlı olarak birçok coverages ise, evde içeriği ve diğer yapılar mülkiyet yer. Bir yerel Kansas ev sigorta profesyonel tarafından ele alınması için coverages bir incelemenizi öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder