1 Ağustos 2009 Cumartesi

Deprem sigortasi ( dask )

Deprem sigortası, bir deprem halinde bu poliçe öder mülkiyet sigortası bir form bu malı neden zarar. Deprem Hasar kapağı yoktur En sıradan ev sigorta poliçeleri.

En deprem sigorta poliçeleri özellik olan, ancak ev sadece hasarlı kullanışlı sigorta yararlı bu tür eğer tüm ev yıkıldı yapılmaktadır indirimli yüksek. Oranlar konumu ve bağlı bir depremin olasılığı. Oranlar evleri olan deprem evlerinin tuğla yapılmış daha iyi karşı ahşap, yapılmış için ucuz olabilir.

Çünkü bir deprem yeterli muhtemelen aynı bölgedeki evlerde onlarca yok edecek bir ev yok güçlü sel sigorta veya sigorta hasar ile bir kasırga veya diğer büyük ölçekli afetlerden olarak, sigorta şirketlerinin bir sigorta bu tür atama, dikkatli olmak gerekir. Bir şirket evlerinde çok sayıda belirli bir şehirde, sonra bir yıkıcı depremin hemen tüm şirket kaynaklarının drenaj olacak sigorta poliçeleri yazmıştır. Sigorta şirketleri çok çalışma ve risk yönetimi yönünde çaba Bu gibi durumlarda kaçınmak için harcadıkları.
İçindekiler
[gizle]

* 1 Kaliforniya
* 2 Japonya
* 3 See also
* 4 Referanslar

[değiştir] Kaliforniya

Deprem sigortası California olan sakinleri 1994 Northridge depreminden sonra ABD'nin diğer devlet sakinleri daha fazla deprem sigortası satın almak bir siyasi sorun haline geldi, neredeyse bütün sigorta şirketleri tamamen tamamen devlet ev 'sigorta poliçeleri yazarken, Kaliforniya çünkü altında durdu yasası (the "zorunlu teklif yasa"), şirketler ev 'sigorta da deprem sigortası kazandırmalıdır sunuyor. Sonunda mecliste, herhangi bir sigorta şirketi tarafından zorunlu yasa teklifi uyum içinde satılacak bir "küçük politika" sadece deprem kaybı yapısal hasar nedeniyle oluşturulan ihtiyacı karşılanabilir,% 15 indirimli sahip. Kişisel mal kayıpları konusunda İddiaları ve kullanım "kaybı" sınırlıdır. Meclis de cea Kaliforniya Deprem Kurumu adlı bir yarı-kamu (özel olarak finanse edilen, kamuya yönetilen) ajansı yarattı. Üyelik sigorta tarafından cea ve gönüllü bir üye şirketlerin cea Mini politika satarak zorunlu yasa teklifi karşılamak. Primler sigortacı, ve ödenir sonra cea üye sigorta bir cea politikası ile ev kimden iddiaları kapsayan pooled. California Devlet özellikle devletlerin cea deprem sigortası değil geri, olay bu büyük bir deprem gelen taleplerin tüm cea fonları göçü oldu, ne kadar da olmayan iddialar-cea sigorta eğer onlar kapsayacak nedeniyle iflas etmiş olmak için deprem kayıp. [1]

[değiştir] Japonya

Japon hükümeti ve "Japon Deprem Reasürans" 1966 yılında program yaratan program bu yana birkaç kez revize edilmiştir. [1] [2] Homeowners bir sigorta şirketi bir yangın sigorta poliçesi için isteğe bağlı bir binici olarak deprem sigortası satın alabilir. [3] Insurers eden ev için paylaşmanın riskini kendileri de hükümetin yanı sıra, JER ile deprem hasar ödemek zorundayız JER düzeni kayıtlı. Hükümet iddiaları çok daha büyük oranda bir tek deprem üzerinden yaklaşık 1 trilyon Japon Yeni (yaklaşık 8,75 milyar ABD Doları) ve toplam zarar veriyor. Tüm JER sigorta talep filers tek bir yıl içinde en fazla ödeme 4,5 trilyon Japon Yeni (yaklaşık 39,4 milyar ABD Doları) olduğunu; eğer iddia, ardından iddiaları yanlısı bu miktarı aşan tüm Davacılar arasında puan verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder